Esmaspäeval öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Kohati tekib udu. Puhub valdavalt edelatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +2, tuulepealsel rannikul kuni +5 kraadi, selgub EMHI kodulehelt.

Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Edela- ja lõunatuul 4-10, saartel ja rannikul tugevneb puhanguti 14 m/s. Sooja on 5 kuni 8 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sademeteta ilm. Puhub valdavalt lõunatuul 6-12, saartel ja rannikul 10-14, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, saartel ja läänerannikul kuni +6 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub valdavalt lõunatuul 6-12, saartel ja rannikul 10-14, puhanguti kuni 20 m/s, päeva jooksul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on 4 kuni 8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Vahetevahel sajab vihma, sekka võib tulla ka lörtsi. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 7 kraadi.

Päeval on pilves ilm. Vahetevahel sajab vihma, sekka võib tulla ka lörtsi. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s, nõrgeneb. Õhutemperatuur on 3 kuni 7 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 2 kuni 6 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela-ja lõunatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 4 kuni 8 kraadi.