Teisipäeval jääb Eesti meist eemalduva madalrõhkkonna kõledasse lääneserva. Mitmel pool sajab hoovihma. Põhja- ja loodetuul on tugev ja rannikualadel ulatuvad puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur öösel 6 kuni 13, päeval 14 kuni 17 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb Lõuna-Skandinaavia kohal kõrgrõhkkonna kese ja selle idaserv laieneb aegapidi üle Eesti. Pilved hõrenevad, kuid kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Põhjakaare tuul tasapisi raugeb. Õhutemperatuur öösel langeb 3 kuni 9 kraadini, rannikul kuni 12, päeval 14 kuni 17 kraadi.

Neljapäeval kõrgrõhkkonna mõju meie ilmale suureneb ja ilm on sajuta. Küll aga tekib öösel kohati udu. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur õhus langeb öösel 2 kuni 7 kraadini, maapinna lähedal võib langeda 0 kuni -2 kraadi, meremõjuga rannikul püsib üle 10 kraadi, päeval sooja 15 kuni 18 kraadi.

Reede ja laupäeval on kõrgrõhkkonna kese Eesti kohal. On sajuta rahulik ilm, kuid öösel ja hommikul on laialdaselt udu. Õhutemperatuur õhus langeb öösel sisemaal 3 kuni 8 kraadini, maapinna lähedal 0 kraadi ümbrusse, meremõjuga rannikul on sooja üle 10 kraadi, laupäeva öö on veidi soojem, päeviti on sooja 16 kuni 19 kraadi.

Pühapäeval eemaldub kõrgrõhkkond Venemaale, kuid meie jääme suure tõenäosusega veel selle kaitsva läänetiiva alla ja ilm peaks olema valdavalt sajuta. Puhub nõrk ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur öösel 5 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 16 kuni 18 kraadi.

Esmaspäeval kõrgrõhuala mõju nõrgeneb veelgi ja lõuna poolt läheneb madalrõhulohk, mis võib Eestisse kanda vihmapilvi. Idakaare tuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 16 kuni 18 kraadi.