Mitteametlikud jaamad on aga hulga kõrgemaid temperatuure registreerinud. Kõige kõrgem temperatuur, mille ilmateenistuse jaam täna üles on märkinud, on 30,8 kraadi Keilast ja sama palju Kuningakülast. Teistes jaamades on temperatuurid jäänud alla 30 kraadi.

Kui nüüd ametlikest andmetest rääkida, siis Tallinnas mõõdeti täna kell kaks päeval 27,3 kraadi sooja. Tänase päeva rekord on ilmateenistuse sünoptiku sõnul Tallinnas 31,5 kraadi, mis mõõdeti 1920. aastal. Tänase päeva absoluutne soojarekord on 1994. aastast, mil mõõdeti 34,3 kraadi sooja.

Tartus oli kella kolmest 26,7 kraadi sooja ja Pärnus neljast 25,4 kraadi. Päeva soojarekordi lähedane temperatuur mõõdeti Narvas, kus keskpäeval oli 26,8 kraadi sooja ning päevarekord pärineb 1968. aastast, mis seal oli 27 kraadi sooja.

Täna õhtul liigub pilvemass loodest üle Eesti kagusse ning võib sadada hoovihma ja tulla ka äikest. Homme tõotab aga tulla ilus ilm: taevas on selge, päike paistab ning tuul on nõrk.

Õhutemperatuur on homme mitmel pool aga tänasest madalam. Tallinnas näiteks tuleb homme prognoosi järgi 22-24 kraadi sooja. Tänasega sarnane soe on homme aga Lõuna-Eestis, kus on oodata 25-27 kraadi sooja.