Delfi uus ilmateade kasutab Norra ilmajaama yr.no andmeid. Täpsuse poolest tuntud Norra meteoroloogid ennustavad ette järgmise üheksa päeva ilma. Kättesaadav on meteogramm, mis näitab veel täpsemalt 48 tunni ilmaennustust.

Lehelt saab otsida erinevate Eesti paikade ilmaennustust, seda väga suure täpsusega, sest baasis on tuhandeid Eesti kohanimesid. Kohanimede baasi täiendadakse pidevalt vastavalt sellele, mida lugejad otsingukasti on kirjutanud.

Ilma esilehel on toodud välja 20 suuremat Eesti linna ja populaarsemad maailma linnad. Suuremat valikut linnadest näeb “Vaata veel” lingi abil või valides menüüst Ilm maailmas, Euroopas või Eestis.
Samuti näidatakse esilehel linnu, mille ilmateadet lugeja on viimati vaadanud.

Sisetades otsingukasti kohanime, kuvatakse esimesena meteogramm, mis näitab tunni täpsusega järgneva 48 tunni ilma just selles Eesti nurgas.

Yr.no ilmaprognoosid on leidnud tunnustust oma ala proffide poolt, seda infot kasutavad oma tegemiste planeerimiseks näiteks filmivõtete korraldajad ja surfarid.
Vaata järele, kas Delfi ilmateade näitab ka Sinu küla ilma?

Tee Delfi ilmateate juurde leiab Delfi päisest kahest kohast. Delfi logo kõrvalt ja reklaambänneri alt halli värvi menüüribalt Rus Delfi ja Eestielu.ee vahelt.