Riigi ilmateenistus hoiatab, et täna õhtul puhub merel tuul kuni 20 m/s. Täpsemalt puhub Läänemere põhjaosas edela- ja lõunatuul 14, puhanguti kuni 20 m/s. Soome lahe ida- ja lääneosas tugevneb õhtul edela- ja lõunatuul puhanguti 15-18 m/s. Sama olukord ootab ees Väinamerel ja Liivi lahel. Peipsi järvel tuleb arvestada 8-12 m/s puhuva tuulega.

Kolmapäeva öösel sajab peamiselt lörtsi ja vihma. Keskpäeval võib veel üksnes Kagu-Eestis vähest vihma sadada. Öösel puhub tugev edelatuul, saartel ja rannikul ulatuvad tuulepuhangud 16–20 m/s. Päeval pöördub tuul läände ja veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 4, päeval 3 kuni 7, rannikul paiguti 1 kraad.

Neljapäevaks liigub Skandinaaviast meile kõrgrõhuhari ja ilm on peamiselt sajuta, vaid öösel on kohati väike lörtsi- ja vihmasajuvõimalus. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 2, päeval 3 kuni 7, rannikul paiguti 1 kraad.

Reede öö on veel olulise sajuta, varahommikuks toob Läänemerelt Eestisse jõudev uus madalrõhulohk Lääne-Eestisse lörtsi ja vihma, päeval liigub lohk üle Eesti ja ilm on sajune. Edela- ja lõunatuul tugevneb hommikuks rannikualadel puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni 1, päeval 1 kuni 4, Ida-Eestis kuni 6 kraadi.

Laupäeva öösel sajab Kesk- ja Ida-Eestis vihma ja lörtsi, päeval on sajuhooge hõredamalt. Lõuna- ja edelatuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 1, päeval 0 kuni 5 kraadi.

Pühapäeval sajab mitmel pool lund, lörtsi ja vihma. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, päeval 0 kuni 5 kraadi.

Esmaspäeval oleme madalrõhuala haardes. Kohati sajab lund ja lörtsi. Valdavalt läänekaarest puhuv tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni 5 kraadi.

Teisipäeva öösel sajab peamiselt Lääne-Eestis, päeval kõikjal lund, lörtsi ja vihma. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni 5 kraadi.

Nädala lõpus ja uue alguses läheb veidi külmemaks ja mõnel pool võib neil päevil ka lund tulla.