Teisipäeval laieneb põhjapoolne kõrgrõhuala servaga üle Eesti. Ilm on sajuta. Puhub mõõdukas kirdetuul, vaid põhjarannikul võib olla tugevamaid puhanguid. Temperatuur langeb öösel õhus 0 kuni +4-ni, kohati juba -1-ni, maapinna lähedal aga laialdaselt miinustesse, rannikul on veel sooja kuni 7, päeval 6 kuni 9 kraadi, teatab ilmateenistus.

Kolmapäeval muutub kõrgrõhuala võimsamaks, kuid ida pool seisab sellele vastu madalrõhuala ja seetõttu suureneb Ida-Eestis saju võimalus 50%-ni. Puhub mõõdukas kirde- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +3, meremõjuga rannikul kuni +6, päeval 5 kuni 8 kraadi.

Neljapäeval saavutab põhjapoolne kõrgrõhuala küll ülekaalu. Ilm on suuremal osal kuiv, kuid üksikute sajuhoogude võimalus Eesti idaservas püsib. Põhjakaare tuul on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, meremõjuga rannikul kuni 7 kraadi. Päeval on sooja 5 kuni 8 kraadi.

Reedel püsib põhjapoolse kõrgrõhuala ülemvõim. Kuid Venemaal püsiva madalrõhkkonna serva mööda liikuvaist pilvedest võib kohati sajuhoog kas vihma või lumekruupidena alla tulla. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, meremõjuga rannikul kuni 7, päeval 5 kuni 8 kraadi.

Laupäeval liigub kõrgrõhuala Läänemere äärde ja selle vahetus läheduses on meie ilm sajuta. Põhjakaare tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, meremõjuga rannikul kuni 7, päeval 5 kuni 8 kraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval katab kõrgrõhuala võimsana kogu Läänemere ümbrust. Ilm on sajuta, rahulik ja jätkuvalt külm. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, meremõjuga rannikul kuni 7, päeval 6 kuni 10 kraadi.