Homme tõusva õhurõhu foonil on Eestis üksikute lumehoogude võimalus, Lääne-Eestis võib ka lörtsina tulla. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -9, meretuulega rannikul -2 kuni +2 kraadi, päeval Lääne-Eestis ja ka põhjarannikul -1 kuni +3, Kesk- ja Ida-Eestis 0 kuni -4 kraadi, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Pühapäeval on Eesti kõrg- ja madalrõhuvööndi piirimail. Suuremat sadu ei tule, kuid päeval pole välistatud, et üksikutes kohtades veidi märga lund, saartel ka vihma piserdab. Suureneb jäiteoht. Tuul on nõrk ja valdavalt läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -6, rannikualadel kuni +3, päeval -2 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeval ulatub kõrgrõhuala serv Eestini. Kohatiste sajuhoogude võimalus püsib ja sadada võib nii lund, lörtsi kui vihma. On jäiteoht. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel enamasti 0 kuni -5, saarte rannikul kuni +3 kraadini, öösel võib sisemaal kohati paar-kolm kraadi madalamale langeda.

Teisipäeva öö on kõrgrõhkkonna servas suurema sajuta ja nõrga tuulega. Õhutemperatuur on -3 kuni -8, saartel -1 kuni +3 kraadi. Päeval laieneb üle Skandinaavia madalrõhkkond ja tõstab lõunakaare tuule tugevaks. Hakkab sadama lund ja lörtsi, Lääne-Eestis muutub sadu vesiseks. Tänastel andmetel on sadu esialgu nõrk. Jäiteoht püsib. Õhutemperatuur on -4 kuni +1, õhtu poole võib Lääne-Eestis veel paar kraadi kõrgemale tõusta.

Kolmapäeval jääb madalrõhkkond Norra merele tiirlema, kuid selle serv laieneb üle Läänemere idaranniku. Saabuv sadu tuleb alla lume ja lörtsina, Lääne-Eestis päeval ka vihmana. Puhub väga tugev kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, saartel ja läänerannikul kuni +3, päeval -2 kuni +1, Lääne-Eestis 0 kuni +4 kraadi.

Neljapäeval püsib Läänemere ümbrus madalrõhkkonna tugevas haardes. Aeg-ajalt sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. Puhub väga tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel Ida-Eestis 0 kuni -3, Lääne-Eestis 0 kuni +3, saartel võib päeval paar kraadi kõrgemale tõusta.

Reedel madalrõhkkonna tugev surve jätkub. Lisandub soojemat õhku ning lörtsi sekka tuleb vihma üle Eesti. Lõunakaare tuul püsib tugevana. Õhutemperatuur on ööpäeva 0 kuni +3, Lääne-Eestis kuni +5 kraadi.