Neljapäeval liigub uus ja aktiivne madalrõhkkond Taani väinade kohalt Läänemerele ja laieneb kirdeservaga üle Eesti. Vahete-vahel sajab - öösel saartel ja läänerannikul enamasti vihma, Ida-Eestis lörtsi ja vihma, kohati ka lund. Ennelõunal on sajuhooge harvem, pärastlõunal uuesti laialdaselt. Kagutuul tugevneb puhanguti 12, rannikul 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel nulli ja kolme soojakraadi vahel, päeval jääb vahemikku ühest soojakraadist nelja kraadini.

Reedel liigub madalrõhkkond piki Läänemerd Stockholmi lähistele ja selle idaserva mööda liigub üle Eesti sajupilvi ühes lörtsi ja vihmaga. Puhub tugev kagutuul, puhanguid on 12, rannikul 15, saartel kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt ühe ja nelja kraadi vahel.

Laupäeval nihkub madalrõhkkond piki Botnia lahe rannikut aeglaselt põhja poole ja selle serva mööda lisandub edelavoolus meile niiskust. Aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi, õhtu poole ka lund. Tuul on ikka võrdlemisi tugev, puhub öösel lõunast, päevaks pöördub edelasse ja läände. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt kuni kaks kraadi, õhtupoolikul langeb.

Pühapäeval kaugeneb madalrõhkkond Lapimaale, selle järel pöördub õhuvool loodesse ning algab külmema õhu sissetung. Kohati sajab lund ning seda eelkõige põhjarannikul. Puhub tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel ühe ja viie külmakraadi vahel, päeval nullist kolme külmakraadini, meretuulega rannikul jääb ööpäevaringselt üle null kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva võib üle Soome liikuva madalrõhulohu servast ka meile kerget lund jõuda, võimalus on suurem saartel, põhjarannikul ja ka Virumaal. Päeval tugevneb uuesti kõrgrõhkkonna mõju ja saju võimalus on väiksem. Puhub tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel ühest kuni kuue miinuskraadini, päeval nullist kolme miinuskraadini, meremõjuga rannikul on ööpäevaringselt kuni kaks kraadi sooja.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas suurema sajuta. Kuid üksikud kerged lumehood siiski välistatud pole. Tuul puhub valdavalt loodest ja võib ikka tugevana püsida. Õhutemperatuur on öösel ühe ja kuue külmakraadi vahel, päeval ulatub nullist kolme külmakraadini, meremõjuga rannikul on ööpäevaringselt üle null kraadi.

Kolmapäeval jääb Skandinaaviat katma kõrgrõhkkond ja Eesti selle servaalale ning sel juhul püsib meil karge suurema sajuta ilm. Kui Venemaa põhjaalasid katva madalrõhkkonna lohk suudab üle meie idapiiri tungida, siis saame lumelisa. Puhub võrdlemisi tugev loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel ühest kuni kuue külmakraadini, päeval jääb nulli ja kolme külmakraadi vahele, meremõjuga rannikul on ööpäevaringselt üle null kraadi.