Esmaspäeval tugevneb kõrgrõhkkond: öö tuleb selgem ja sajuta, päev pilverünkade ning üksikute vihma- ja lörtsihoogudega. Puhub võrdlemisi nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +2, rannikul kuni +4, päeval +5 kuni +10 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta ning kätte peaks jõudma ka nädala kõige soojemad temperatuurid. Aeg-ajalt peaks ka selgemat taevast näha saama. Öö on vaikne ja õhutemperatuur langeb -3 kuni +1 kraadini, rannikul on kuni +5 kraadi. Päeval pöördub tuul läänekaarde ja toob üürikeseks soojemat õhku ning termomeetrinäidud tõusevad +8 kuni +13 kraadini.

Kolmapäevasel ööl liigub väike madalrõhulohk Soome kandist Eesti kohale, tõstes põhjakaare tuult tugevamaks ja tuues pilvi, millest võib kohati ka sajuhooge kaela tulla. Päev peaks tõusva õhurõhu foonil olema selgema taevaga ja sajuta. Tuul on tõenäoliselt siiski veel tugev. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval +5 kuni +10 kraadi.

Nädala teise poole tendentsid on ilmateenistuse sõnutsi vastuolulised ning juhtivad ilmamudelid on eriarvamusel. Arvukatest arvutustest kaldub ülekaal siiski külmema kasuks - kelle rõõmuks, kelle kurbuseks.

Tänastel andmetel toob neljapäeval põhjavool tõenäoliselt uuesti külmema õhumassi. Mõnes kohas sajab veidi vihma ja lörtsi, õhtu poole ka lund. Põhjatuul võib tugevaks paisuda. Õhutemperatuur langeb sisemaal alla nullkraadi, rannikul kuni +3 ning päeval +2..+5 kraadi.

Reedene öö on kõrgrõhkkonna servas selge ja sajuta, päeval toob madalrõhulohk pilvi ning lörtsi- ja vihmahooge. Tuul pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, rannikul jääb plusspoolele, päeval +5 kuni +10 kraadi.