Lume- ja lörtsisadu levib põhjast lõuna-kagu suunas, Kirde-Eestis on tuisku, saartel ja läänerannikul tuleb sekka ka vihma. Hommikuks taandub sadu Kagu-Eestisse ning loode poolt ilm selgineb. Paljudes kohtades on jäidet.

Enne südaööd puhub edela- ja läänetuul 8-12, puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s, pärast keskööd pöördub tuul loodesse ja põhja, hommikuks nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on öö hakul -1 kuni +3 kraadi, hommikuks langeb -2 kuni -5 kraadini, saartel ja läänerannikul on 0 kraadi ümber.

Libedate teeolude kohta andis oma hoiatuse välja ka Teeilmakeskus.

Talveilma jagub vaid mõneks päevaks

Homme päeval lisanduvas külmas õhumassis on niiskust vähe, taevas selgineb ja ilm on sajuta. Loodetuul on tugev eelkõige õhtu poole, puhanguid on 15, Virumaa rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4 kraadi.

Reedel liigub üle Eesti kõrgrõhuhari ja märkimisväärset sadu ei tule. Öösel puhub tugev loodetuul ja eelkõige Soome lahe rannikul, öö hakul võib Virumaa rannikul ikka puhanguid 20 m/s olla, hommikuks tuul veidi nõrgeneb. Päev tuleb mõõduka läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, saarte rannikul 0 kraadi lähedal, päeval 0 kuni -3, saartel kuni +2 kraadi. Õhtuks pilvisus tiheneb ning Loode-Eestis hakkab lund ja lörtsi sadama. Edelatuul tugevneb ning õhutemperatuur tõuseb.

Laupäeva öösel liigub üle madalrõhulohk ning toob lund ja lörtsi, rannikule ka vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öö hakul on 0 kuni -5, saartel kuni +2 kraadi, hommikuks tõuseb. Päeval tugevneb kõrgrõhuhari ja ilm on suurema sajuta. Edela- ja läänetuul püsib tugevana. Õhutemperatuur on +1 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval kõrgrõhkkonna mõju tasapisi väheneb, sest Norra merele jõuab aktiivne madalrõhkkond ja laieneb üle Skandinaavia ning surve Läänemere ümbrusele suureneb. Edelatuul tugevneb. Öö on suurema sajuta, päeval sajab veidi lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on öösel sisemaal -3 kuni +2, saartel kuni +4, päeval 0 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeval liigub jõuline madalrõhkkond Botnia lahe äärde, laieneb üle Läänemere ümbruse ja toob meile rohkelt lörtsi ja vihma. Lõuna- ja edelatuul paisub väga tugevaks, sisemaal tõusevad puhangud 20, saartel ja rannikul 25 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +2, saartel ja läänerannikul kuni +5, päeval +2 kuni +7 kraadi.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond aeglaselt edasi Lapimaa suunas ja selle lõunaserva mööda kandub Eestisse niiskust juurde. Aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi. Puhub väga tugev edelatuul, öösel võib sisemaal ikka puhanguid 20, saartel ja rannikul 25 m/s olla, päeva peale annab tuul pisut järele. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval +2 kuni +5 kraadi.

Kolmapäeval kaugeneb madalrõhkkond Nordkapi lähistele, selle serv aga ulatub ikka üle Läänemere. Vahetevahel sajab lörtsi, sekka ka vihma. Tuul puhub edelast ja läänest ja jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +2, saartel kuni +4, päeval +2 kuni +4 kraadi.