Saabuval ööl kõrgrõhuala taganeb ja Briti saartelt laieneb madalrõhuala idaserv Läänemerele. Öö on pilvine ja laialdaselt tekib udu ning kohati sajab jäävihma. Hommikul jõuab saartele tihedam sajuala, mis liigub mandrile. Mandri lääneosas sajab vihma ja lörtsi, idaosas lörtsi ja lund, kohati ka jäävihma. Puhub mõõdukas lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel suuremal osal Mandri-Eestis 0 kuni -3, Eesti lääneservas jääb 0 kuni +3 kraadi piiresse, päeval on õhutemperatuur mandri sisealadel nullilähedane, läänerannikul ja saartel tõused +3 kuni +5 kraadini.

Neljapäeval jõuab madalrõhkkond Skandinaavia lõunaossa ja selle idaserv vallutab Eesti. Öösel sajab kohati lörtsi ja vihma, päeval on sadu üle Eesti. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +2, saartel ja läänerannikul kuni +5, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Reedel jõuab madalrõhkkond Läänemerele. Öösel sajab vihma ja lörtsi. Hommikuks jõuab Lääne-Eestisse uus vihmasajuala, mis jõuab pärastlõunaks Peipsi äärde. Kagu- ja lõunatuul tugevneb veelgi, rannikul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, saartel ja läänerannikul kuni +7 kraadi, päeval +3 kuni +7 kraadi.

Laupäeval saabub külmem õhk ühes tugeva tuule ja lumega

Laupäevaks liigub madalrõhkkond üle Eesti kirde suunas ja selle serva mööda tungib meile külmem õhumass. Öösel läheb vihmasadu üle lörtsiks, päeval sajab lörtsi ja lund. Tuul pöördub saartest alates loodesse ja paisub väga tugevaks. Saartel võivad puhangud ulatuda kuni 28 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, hommikuks langeb -2 kuni +2 kraadini ning püsib ka ennelõunal samades piirides, pärastlõunal langeb. Saju ja libeduseohu tõttu liiklusolud halvenevad.

Pühapäeval jääb madalrõhkkonna põhiosa Skandinaavia põhjaalade kohale tiirlema. Öösel sajab kohati lund, rannikul ka lörtsi, päeval liigub madalrõhulohk üle Eesti ning toob lund, saarte rannikule ka lörtsi. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, meretuulega rannikul kuni +2, päeval on -2 kuni +2 kraadini.

Esmaspäevaks jääme madalrõhuala lõunaserva, kohati sajab peamiselt lund. Läänekaare tuul aeglaselt nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, meretuulega rannikul kuni +2, päeval on -2 kuni +2 kraadi.

Teisipäeval liigub järgmine madalrõhulohk ühes lume ja lörtsiga Skandinaaviast üle Eesti itta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 7, saarte rannikul kuni +2, päeval on -2 kuni +2 kraadi.