Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Leedust põhja-kirde suunas ja suundub üle Peipsi ümbruse Laadoga poole ning selle lääneservas sajab meil aeg-ajalt vihma, mandril öösel ja hommikul ka lörtsi. Öösel tuul rahuneb ja puhub valdavalt idakaarest, päeva jooksul pöördub järk-järgult läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, saarte rannikul kuni +5, päeval 1..6°C. Algab veetaseme tõus.

Neljapäeva ööks madalrõhkkond eemaldub ja lühiajaliselt tugevneb kõrgrõhuhari. Võib vaid üksikuid nõrku sajuhooge olla. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Päeval laieneb Skandinaaviasse uus madalrõhkkond ja selle lohk liigub üle Läänemere. Ennelõunal on kohati nõrga saju võimalus. Pärastlõunal pilvisus tiheneb ja saartelt alates hakkab vihma sadama, õhtuks laieneb sadu mandrile ja muutub tihedaks. Tuul pöördub lõunasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, saarte rannikul kuni +6, päeval 3..8°C.

Esimene lumi. Mõniste, Võrumaa

Reedel moodustub Skandinaavia kohal uus osatsüklon ja liigub päeval Soome kohale ning selle lõunaservas sajab aeg-ajalt vihma, mandril võib sekka ka lörtsi tulla. Tuul on öösel tugev ja puhub valdavalt lõunast, päeval pöördub edelasse ja läände ning nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel +2..+7, päeval 4..9°C.

Nädalavahetusel jääb Eesti madalrõhkkonna mõjusfääri. Aeg-ajalt sajab vihma, sisemaal võib sekka ka lörtsi tulla. Tuul puhub läänekaarest, pühapäeval pöördub põhjakaarde, tugevamaid (~15 m/s) puhanguid võib olla saartel. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, saarte rannikul kuni +7, päeval 4..9°C.

Esmaspäeval madalrõhkkond eemaldub ja tõusva õhurõhu foonil on sadusid hõredamalt, kuid kohatise lörtsi- ja vihmasajuga arvestada tuleb. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval 2..7°C.