Esimese taseme äikese hoiatus on välja antud, Harju, Ida-Viru, Jõgeva, Järva, Lääne, Lääne-Viru, Põlva, Saare, Tartu ja Võru maakonnas.

Samuti vaata ka Delfi lugeja pilte äikesest Jõgeva kandis: 

Ilma suhtes prognoositakse tänaseks ööseks muutliku pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma ja tekib udu. Vastu hommikut jõuab saartele tihedam vihmasadu. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-8 m/s, hommikul tugevneb saartel puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 8 kuni 15 kraadi.

Reede ennelõuna on pilves ja vihmasadu levib läänest itta, on äikest. Pärastlõunal saartelt alates pilvkate hõreneb ja saju tõenäosus väheneb. Ida-Eestis puhub edela- ja läänetuul 2-8 m/s, Lääne-Eestis tugevneb loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 15, saartel kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 15 kuni 19°C.

Ööl vastu laupäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 8 kuni 14 kraadi.

Laupäeval on muutliku pilvisusega ilm ja pealelõunal sajab mitmel pool hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 17 kuni 22 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Edela- ja läänetuul tugevneb 5-11, hommikul rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 11 kuni 16 kraadi.

Pühapäeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 16 kuni 19 kraadi.

Hea lugeja, ootame infot, pilte ja fotosid sinu kodukohas möllavast äikesetormist. Neid võib saata aadressile rahvahaal@delfi.ee