Teisipäeva kesköö paiku läheneb Läänemerelt madalrõhulohk ühes tihedate sajupilvedega, mis katavad hommikuks nii Lääne- kui Kesk-Eesti. Sisemaal võib sekka ka lörtsi tulla, vahendab ilmateenistus.

Lõuna- ja kagutuul paisub tugevaks, ulatudes sisemaal puhanguti 12, rannikul 17 meetrini sekundis. Hommikul saartest alates pöördub tuul edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on +2 kuni +7, öö hakul võib Ida-Eestis nulli kraadi ümbrusse langeda. Päeval liigub madalrõhulohk Peipsi taha ja pärastlõunal saartest alates saju võimalus väheneb. Puhub lõuna- ja edelatuul 4 kuni 9, rannikul puhanguti 13 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 4 kuni 9 soojakraadi.

Kolmapäeva öösel on vihmahooge hõredalt, saju võimalus on pisut suurem Eesti idapiiri lähistel ning ka Saare- ja Hiiumaal. Päeval jõuab Läänemere äärde uus madalrõhkkond ja tõenäoliselt kandub Eestist mööda lõuna poolt. Kuid niiskust lisandub ning päeva peale kattub taevas vihmapilvedega. Lõunakaare tuule kiiruseks 2 kuni 5, Soome lahe ääres kuni 10 meetrit sekundis. Õhutemperatuur öösel 0 kuni +6, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Neljapäeval üks madalrõhkkond eemaldub, päeval läheneb juba uus. Vihmasem on öösel ja õhtupoolikult, hommikul ja ennelõunal on sajus pikemaid pause. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul, õhtul pöördub kagusse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, saartel kuni +7, päeval 4 kuni 9 soojakraadi.

Reede öösel läheneb uus madalrõhkkond ja ilm muutub vihmaseks. Päeval eemaldub madalrõhkkond Peterburi poole ja selle järel sajab meil hoovihma. Tuul pöördub loodesse ja põhja. Õhutemperatuur öösel ja päeval +2 kuni +7 kraadi.

Laupäeval on eemalduva madalrõhkkonna järel sajuhooge harvem, kuid vihma sekka tuleb ka lörtsi. Tuul pöördub põhjakaarde. Lisandub jahedamat õhku. Temperatuur on öösel -2 kuni +3, saarte rannikul kuni +5, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Pühapäeval jõuab Läänemerele uus madalrõhkkond. Tänase prognoostrajektoori kohaselt jääb Eesti madalrõhkkonna jahedamasse põhjapoolsesse serva. Öö on veel suurema sajuta ja jahe, temperatuur langeb sisemaal 0 kuni -3, rannikul on kuni +4 kraadini. Päeval sajab märga lund, õhtul võib sadu vihmasemaks muutuda. Idatuul tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb +1 kuni +6 kraadini.