Laupäevaks tuleb kõrgrõhkkond Eesti kohale. Ilm on vaikne ja sajuta ning taevas on enamasti selge. Sooja on öösel 12 kuni 16, rannikul kuni 19 kraadi, päeval 28 kuni 32 kraadi, briisituulega rannikul on jahedam.

Pühapäeval suundub kõrgrõhkkond aeglaselt Venemaa poole. Öö on selge. Päeval tekib laiguti pilverünki, aga sajuhoogude võimalus jääb alla 25%. Üksnes õhtul suureneb saartel hoovihma ja äikese tõenäosus 25-50%-ni. Tuul puhub idakaarest ja on võrdlemisi nõrk. Sooja on öösel 12 kuni 18, rannikul kuni 20, päeval 28 kuni 33 kraadi, värskendust pakub vaid saarte rannikul kagutuul ja põhjarannikul briisituul.

Esmaspäeva öö on mandril sajuta ja mõõduka kagutuulega. Saartel muutub kagutuul tuntavamaks ja võib ka vihmahooge tulla. Sooja on 16 kuni 21 kraadi. Päeval jõuab Läänemere äärde madalrõhulohk. Tänase prognoosi kohaselt säilitab kõrgrõhkkond ülekaalu nii maapinnalähedastes kui kõrgemates õhukihtides ja madalrõhulohk mere idakaldale ei pääse. Kui pisut niiskust lisandub, siis üksikutes kohtades võib arenevatest pilverünkadest äikesevihmahoog tulla. Suuremal osal aga püsib kõrvetav kuumus. Sooja on 28 kuni 33 kraadi.

Teisipäevaks jääb Eesti kohale kõrgrõhkkonna lääneserv ja lõunast jätkub väga sooja ja veidi niiskema õhu vool Eestisse. Skandinaaviast liigub Soome poole madalrõhuvöönd ja toetab tõusvate õhuvoolude ning ühes sellega rünksajupilvede arengut. Kohatiste vihmahoogude tõenäosus ja äikeseoht tõuseb 50-75%-ni. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Sooja on öösel 17 kuni 22, päeval 29 kuni 34 kraadi.

Kolmapäeval jääb Läänemere-äärne ala idapoolse kõrgrõhkkonna ja survet avaldava madalrõhkkonna piirimaile. Õhuvool püsib lõunas ja läänepoolne jahedus ei pääse ikka veel mere idarannikule. Kuumas õhumassis on pärastlõunasel ajal äikesevihmade võimalus 50-75%. Tuul puhub lõunakaarest, äikese ajal on tugevate puhangute oht. Sooja on öösel 17 kuni 22, päeval suuremal osal Eestist ikka 29 kuni 34 kraadi, sajuhoogude all langeb alla 25 kraadi.

Neljapäeval liigub madalrõhulohk ühes vihmahoogude ja äikesega Eesti kohale. Vihmavalingud ja äikesepilvealused tuulepuhangud võivad tugevad olla. Tuul puhub lõunakaarest. Sooja on öösel 17 kuni 22, päeval 21 kuni 27 kraadi, pole välistatud, et idaservas tõuseb veel üle 30 kraadi.

Reedel muutub Skandinaavia kohal madalrõhkkond ägedamaks. Edasi ida-kirde suunas liikudes suudab Läänemere ääres õhuvoolu edelasse suunata ja ilmamuutuse tuua. Sajab hoovihma, kohati on äikest. Edelatuul võib tugevneda. Sooja on öösel 14 kuni 19, päeval 21 kuni 26 kraadi.