Pärastlõunal on sõiduolud Lõuna-Eestis ja Ida-Virus lumesaju tõttu muutlikud. Teedel tuleb arvestada lumiste ja libedate lõikudega.
Ilmaprognooside kohaselt võib õhtul nähtavus olla lumesaju ja tuisu tõttu piiratud.

Maanteeameti meeldetuletuseks sõidukijuhtidele liiklemisel talvistes teeoludes: Väldi möödasõite! Muutlike ilmaolude korral ole eriti ettevaatlik, sest ka lühikese distantsi korral võivad teeolud oluliselt erineda.

Homme tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Lumehooge on üksikuid. Tuul ööks rahuneb ja puhub läänekaarest, päeval tugevneb põhja- ja loodetuul puhanguti 13-14 m/s. Õhutemperatuur on öösel -4..-10, kohati selgineva taeva all võib langeda -14°C-ni, tuulele avatud rannikul jääb -2°C ümbrusse, päeval 0..-5, saarte rannikul kuni +2°C.

Laupäeval tõusva õhurõhu foonil püsib kohatiste sajuhoogude võimalus - Lääne-Eestis sajab nii lund kui lörtsi, põhjarannikul võib üksikuid lumehooge tulla. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, saarte rannikul jääb üle 0°C, päeval -1..-4, saartel ja läänerannikul 0..+2°C.

Pühapäeval on Eesti kõrg- ja madalrõhuvööndi piirimail. Suuremat sadu ei tule, kuid päeval pole välistatud, et üksikutes veidi märga lund, saartel ka vihma piserdab. Suureneb jäiteoht! Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-6, päeval -2..+3°C.

Esmaspäeval ulatub kõrgõhurõhuala serv Eestini. Kohatiste sajuhoogude võimalus püsib ja sadada võib nii lund, lörtsi kui vihma. On jäiteoht! Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -4..+1, saarte rannikul kuni +3°C.

Teisipäeva öö on kõrgrõhkkonna servas suurema sajuta, nõrga tuulega ja külm. Päeval jõuab Skandinaaviasse madalrõhkkond ja selle serv laieneb üle Läänemere. Saartel hakkab lund sadama ja õhtu poole võib sadu laialdasemaks muutuda. Tuul pöördub lõunakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on 0..-5, saarte rannikul kuni +2°C.

Kolmapäeval laieneb madalrõhkkond jõulisemalt Läänemere idarannikule. Sajab lund, Lääne-Eestis ka lörtsi ja saartel vihma. Kagutuul paisub tugevaks. Õhutemperatuur on öösel -1..-6, Kesk- ja Ida-Eestis pole välistatud langus -10°C ümbrusse, päeval võib saartel tõusta +3°C-ni, mandril 0..-5°C-ni. Kui sooja õhumassi edasiliikumine pidurdub, siis võib Ida-Eestis paar-kolm kraadi külmem olla.