Homme laieneb madalrõhkkond Skandinaaviast ka Soome ja Eesti jääb selle lõunaserva. Öösel on sajuhooge harvem, päeval laialdaselt ja siis on võimalik ka äike. Hoovihma võimalus on 50-75% ümber, põhjapoolsetel aladel kuni 90%. Puhub tugev edelatuul, puhanguid kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on öösel 12..17, päeval 18..22°C.

Kolmapäeval suundub madalrõhkkond Skandinaavia põhjaaladele. Läänemere ääres õhurõhk tasapisi tõuseb. Öö on selgem ja suurema sajuta, päeval sajab kohati hoovihma (kohatiste sajuhoogude tõenäosus 5-75%). Puhub ikka tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 12..16, päeval 18..23°C.

Neljapäeval on Eesti kohal nõrk kõrgrõhuväli. Öö on sajuta, päeval on üksikuid sajuhooge (tõenäosus 25%, Lõuna-Eestis 50% ümber). Edelatuul on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 10..15 ja päeval 19..24°C.

Reedeks on prognoospilt vastuoluline. Kui Eesti kohal püsib kõrgema rõhuga foon, siis suuremat sadu ei tule, kuid päeval kujunevatest pilverünkadest võib mõni rünksajupilveks areneda. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Samal ajal liigub Balkanilt Karjala suunas väike madalrõhkkond, selle liikumistrajektoori kaldumisel Peipsi taha võib võimas sajupilvede mass ka Eesti kohale kalduda, rohket sadu tuua ning seda eelkõige idapoolsetesse maakondadesse. Õhutemperatuur on öösel 10..15 ja päeval 17..22°C.

Laupäevaks tugevneb Põhja-Euroopa kohal kõrgrõhuala, samal ajal lõuna poolt avaldab survet madalrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail on suuremal osal Eestist sajuta ilm, vaid Lõuna-Eestisse võib sajupilvede serv. Tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 11..16 ja päeval 18..23°C.

Pühapäeval laieneb madalrõhkkonna serv üle Eesti. Saju võimalus suureneb. Õhutemperatuur on öösel 12..17 ja päeval 18..23°C.