Tuul on öösel veel tugev, puhub kagust ja lõunast, päevaks nõrgeneb ja pöördub enam idakaarde. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5 kraadi, rannikul kuni 7. Päeval on sooja üle Eesti aga 5 kuni 10 kraadi, vahendab riiklik ilmateenistus.

Esmaspäeval saab madalrõhkkond energiat juurde ning koondub Läänemere kohale. Eesti poole laienevas servas võib idakaare tuul jõuliseks tõusta. Aeg-ajalt sajab enamasti vihma. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 2 kuni 7, Saaremaal ja mandri lõunapoolses osas võib temperatuur taas kümne kraadi ümbrusse tõusta.

Teisipäeval laieneb madalrõhuala edasi Venemaale ja selles tekib täiendavalt uus osatsüklon. Kujunev kaheosaline madalrõhuvöönd püsib endiselt aktiivsena ning selle servas puhub ikka tugev ida- ja kirdetuul. Kuid tuule suund ja kiirus võivad nii pika prognoosperioodi jooksul muutuda. Aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 1 kuni 6, Eesti lõunapoolses osas kuni 10 kraadi.

Kolmapäeval tuleb Läänemere kohalt osatsüklon Eesti vahetusse lähedusse, toob vihma ja lörtsi lisaks. Tuul puhub öösel idast ja kirdest, päeval pöördub lõunakaarde ning on tänastel andmetel ikka tugev, seda eelkõige Soome lahe ümbruses. Õhutemperatuur võib ööpäeva vältel Põhja-Eestis nulli ümber või veidi üle olla, Eesti lõunapoolses osas viie ja kümne kraadi vahel varieeruda.

Neljapäeval nihkub madalrõhkkond edasi ida poole, kuid aeglaselt ja katab servaga ikka Eestit. Öösel on sajuhooge sagedasti, päeval märksa hõredamalt. Tuul pöördub päeval läänekaarde ja peaks rahulikumaks jääma. Õhutemperatuur on öösel null kuni 5, päeval 3 kuni 7 kraadi.

Reedeks tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ning sajuhooge on hõredamalt ja harvem. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde ja mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3, rannikul kuni 6, päeval 3 kuni 8 kraadi.