Ilmateenistuse nädalaprognoosis seisab, et homme Põhjalahe kohal tiirlev madalrõhkkond nõrgeneb, aga enne seda ehk eeloleval ööl kandub selle serva mööda veel sajupilvede vöönd üle Eesti. Tuul puhub edelast ja läänest ning ulatub põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 8, rannikul kuni 11 kraadi. Päeval suundub hääbuv keeris täienduseks Põhja-Venemaad katvale madalrõhualale ja selle järel on meil vaid üksikute vihmasabinate võimalus ning laiguti on ka selgemat taevast. Tuul sisemaal raugeb ja on muutliku suunaga, rannikul puhub läänekaarest, saartel pöördub põhja ja on mõõduka tugevusega, õhtul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on 10 kuni 13 kraadi.

Kolmapäeval laieneb üle Skandinaavia ja Soome kõrgrõhkkonna serv. Samal ajal jõuab Poola kohale aktiivne madalrõhkkond ja pressib jõuliselt põhja poole. Kahe rõhuala vahel on Eestis oodata kirdetuule tõusu, päeval on puhangud 15 m/s, saarte rannikul kuni 20 m/s. Pilvepiir jõuab üle Leedu ja Läti ning tõenäoliselt ka üle Eesti lõunapiiri ja siin võib veidi vihma sadada. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, maapinnal langeb alla 0 kraadi ja seda eelkõige Eesti põhjapoolses osas, rannikul on kuni 11 kraadi, päeval 9 kuni 12 kraadi.

Neljapäeval jääb Eesti kahe rõhuala pihtide vahele - Skandinaaviast ulatub Läänemerele kõrgrõhkkond, Eesti idapiiri tagant möödub madalrõhkkond. Sajuhoogude tõenäosus on suurem eelkõige Lõuna- ja Ida-Eestis, õhtu poole ka läänepoolsetes maakondades. Tuul on tugev ja puhub põhjast ja kirdest, puhanguid sisemaal 13, rannikul 15, saartel 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 7, rannikul kohati 10, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Reedel ulatub kõrgrõhkkond servaga ikka üle Skandinaavia Läänemerele, madalrõhkkond koondub aga Loode-Venemaale. Kahe rõhuala piirimail tuleb põhjakaarest külma, aga ka niiskust. Vahetevahel on sajuhooge ning Virumaal võib vihma sekka ka lörtsi sadada. Põhja- ja loodetuul tõmbub päeva peale tagasi. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, maapinnal langeb alla 0 kraadi, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Laupäeval on mõjusam kõrgema rõhuga foon. Virumaal võib sadada vihma ja lörtsi, saartel ja läänerannikul nõrka vihma. Tuul puhub loodest ja läänest ning on öösel rannikul veel puhanguline. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 4, rannikul kuni 8 kraadi, päeval 5 kuni 10 kraadi.

Pühapäeval liigub Skandinaaviast Soome madalrõhkkond ja laieneb lõunaservaga üle Eesti. See tõstab lõuna- ja edelatuule tugevaks, toob päevaks saju ja pisut mahedama õhumassi. Õhutemperatuur on öösel 1-6, öö hakul võib Kagu-Eestis langeda alla 0 kraadi, saartel ja läänerannikul on kuni 9 kraadi, päeval 8 kuni 11 kraadi.