Homme muutub lääne poolt madalrõhkkonna surve jõuliseks ning kagutuul tõuseb väga tugevaks, päeval on sisemaalgi puhanguid 14-15 m/s, rannikul 18, saartel kuni 21 m/s. Vastu hommikut jõuavad saartele sajupilved, millest tuleb lörtsi, algul ka lund, hiljem sekka vihma. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -4, saartel ja mandri läänerannikul 0 kuni 2 kraadi. Päeval liiguvad sajupilved mandri lääneossa, sisemaal tuleb veidi lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Idapoolsetesse maakondadesse jõuab vaid üksikuid sajuhooge. Õhutemperatuur tõuseb 0 kuni 2, saartel ja läänerannikul kuni 4 kraadini.

Laupäeval liigub madalrõhkkonna serva mööda lõunavoolus meile sooja lisaks. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 3, saartel ja läänerannikul kuni 5 kraadi. Öö hakul võib üksikutes kohtades veel veidi lörtsi ja vihma sadada, lõõtsub jõuline kagutuul. Päeval tugevneb taas kõrgrõhkkond tugevamaks, pilvekiht õhemaks ja ilm on sajuta. Kagutuul on pisut nõrgem. Õhutemperatuur on 3 kuni 7 kraadi.

Pühapäeval jõuab Põhjamerele uus madalrõhkkond ja survestab taas Läänemere äärset rõhuvälja ning hoiab kagutuule tugevana. Niiskust on saabuvas õhumassis vähe ning ilm sajuta. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 4, saartel kuni 7, päeval 1 kuni 5, saartel kuni 7 kraadi. Õhtul Kagu-Eestis ja Peipsi ääres taevas selgineb ja temperatuur hakkab langema.

Esmaspäeval jääb Läänemeri ikka piirivööndiks läänepoolse madalrõhkkonna ja Venemaal oleva kõrgrõhkkonna vahel. Ilm on sajuta ja tänastel andmetel ka võrdlemisi selge taevaga. Kagutuul püsib ikka tugevana. Õhutemperatuur langeb hommikuks 0 -4 kraadini, saartel ja läänerannikul on 0 kuni 4 kraadi, päeval on -2 kuni 1, saartel ja läänerannikul kuni 4 kraadi.

Teisipäev tuleb idapoolse kõrgrõhkkonna servas laialdaselt selge taevaga. Kuid kagutuul on ikka tugev. Õhutemperatuur langeb -3 kuni -8 kraadini, saarte rannikul on 0 kraadi lähedane, päeval -1 kuni -4, saartel 0 kuni 3 kraadi.

Kolmapäeval ja neljapäeval jätkub kõrgrõhkkonna ülekaal. Ilm püsib sajuta ja esialgu võrdlemisi selge taevaga. Nädala teisel poolel tõmbub taevas pilvisemaks. Kagutuul annab pisitasa järele. Õhutemperatuur on öösiti -5 kuni -10, saartel -1 kuni -4, päeval 0 kraadist saarte rannikul -1 kuni -6 kraadini sisemaal.