Homme jõuab madalrõhuala Läänemerelt Eesti kohale. Öösel on sajuhooge harvem, päeval sajab aeg-ajalt vihma, kohati võib olla äikest. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, päeval pöördub tuul saartel põhja ja loodesse. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 15 kuni 19 kraadi, teatab riigi ilmateenistus.

Laupäeval ja pühapäeval jääb Eesti väga aeglaselt Venemaale liikuva madalrõhuala lääneserva. Ööd on veidi kuivemad, hoovihma sajab kohati, päeval on sajuhooge tihedamalt ja laialdasemalt. Puhub mõõdukas loode- ja põhjatuul, pühapäeval tuul nõrgeneb. Sooja on öösel 8 kuni 14, päeval 16 kuni 21 kraadi, vihmapilvede all paar kraadi vähem.

Esmaspäeval (13.07.) ja teisipäeval (14.07.) jääb Eesti väheaktiivsesse madalrõhuvälja. Hoovihmad jätkuvad, kuid sajab harvemini ja sajuhood on nõrgemad kui eelmistel päevadel. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösiti 7 kuni 13, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Kolmapäeval läheneb Lõuna-Skandinaaviast Eestile uue madalrõhuala. Öö on sajuta, päeval suureneb hoovihma võimalus. Päeva jooksul tugevneb kagutuul. Sooja on öösel 8 kuni 13, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Neljapäeval on Eesti kohal on madalrõhuala idaserv. Ilm on pilves ja sajune. Öösel puhub mõõdukas kagu- ja lõunatuul, päeval tugev edelatuul. Sooja on öösel 10 kuni 14, päeval 17 kuni 21 kraadi.