Homme on nädala kõige külmem ilm, edaspidi on oodata mõnda üksikut külmakraadi ning mitmel pool Eestis paari soojakraadi. Tali on seega jätkuvalt taevas.

Neljapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu aktiivne madalrõhkkond ja selle lõunaserva mööda jõuab Läänemere äärde soojem õhumass. Sajab veidi lund ja lörtsi, saartel ka vihma, päeva peale muutub sadu ka mandril vesisemaks. On jäiteoht! Puhub tugev edelatuul, puhanguid sisemaal 14, rannikul kuni 17 m/s. Õhutemperatuur öösel Lääne-Eestis 0..-5, hommikuks tõuseb +1..+3°C-ni, Kesk- ja Ida-Eestis -3..-7, öö hakul Eesti kagunurgas -10°C ümbruses, päeval Lääne-Eestis +1..+3, Ida-Eestis ennelõunal veel -1..-5, pärastlõunal tõuseb 0..+2°C-ni.

Reedel tugevneb Läänemere ääres väike kõrgrõhuhari. Pilved hõrenevad ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval 0..+5°C.

Laupäeval püsib kõrgrõhkkonna ülekaal ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-4, rannikul kuni +1, päeval -1..+2°C.

Pühapäeval läheneb uus madalrõhkkond Skandinaavia põhjatipule ja survestab ka Läänemere ümbrust. Lõuna- ja edelatuul tugevneb. Suuremat sadu ei tule, kuid üksikutes kohtades võib veidi lund ja lörtsi sadada, rannikul ka vihma tibutada. Õhutemperatuur on öösel -2..+1, päeval -1..+2°C.

Esmaspäeval laieneb madalrõhkkond servaga Läänemere äärde ja idapoolne kõrgrõhkkond taandub enam Venemaa piiresse. Öö on olulise sajuta, päeval sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. On jäiteoht! Kahe rõhuala piirimail puhub öösel ja hommikul tugev lõunatuul, päeva peale pöördub tuul edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval -2..+2°C.

Teisipäeval madalrõhulohk eemaldub ja õhurõhk veidi tõuseb. Kahe rõhuala vahelisel alal sajab vahete-vahel vihma ja lörtsi, ida pool ka lund. Puhub võrdlemisi nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval -1..+2°C.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ning lume- ja lörtsihooge on hõredalt. saartel võib ka vihma tibutada. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval -1..+2°C.