Ilmateenistus andis täna pisut enne kella 13 välja hoiatuse, et täna puhub lääne- ja loodetuul saartel ja rannikul 14-18, puhanguti kuni 25 m/s. Sisemaal ulatuvad lääne- ja loodetuule puhangud kuni 17 m/s.

Ööl vastu reedet sajab eemalduva madalrõhkkonna järel lörtsi, sisemaal tuleb ka lund ja rannikul võib sajuhooge veel vihmana olla. Loodetuul ulatub ikka tormiste iilideni. Veidi nõrgemaks jääb tuul hommikuks. Päeval tugevneb kõrgrõhuhari. Tuul rahuneb. Saju tõenäosus on väike. Õhutemperatuur langeb hommikuks -2 kuni +2 kraadini ja püsib ka päeval sellistes piirides.

Laupäeva öö püsib kõrgrõhuharja mõjul rahulik, sajuta ja külm. Õhutemperatuur on -2 kuni -8°C, vaid saarte rannikul on temperatuur 0°C lähedane. Päevaks läheneb madalrõhulohk. Lisandub pilvi ja siin-seal sajab veidi lund ja lörtsi. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi vahel.

Pühapäeva jooksul muutub ilm väga kiiresti. Öö hakul sajupilved eemalduvad. Loodetuul üürikeseks vaibub. Õhutemperatuur on sisemaal 0..-4, saartel ja läänerannikul kuni +3°C.

Hommikuks jõuab Skandinaaviasse uus väga aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb. Päevaks liigub tsüklon Soome. Alates Loode-Eestist hakkab lund ja lörtsi sadama ning sadu levib kiiresti üle Eesti. Edela- ja läänetuul on tugev, õhtu poole pöördub saartel loodesse ja paisub tormiks. Õhutemperatuur on 0 kuni +3, saartel kuni +5 kraadi.