Homme jääb madalrõhkkonna edelaserv ikka Eesti kohale, aga õhurõhk õige pisut tõuseb. Öö on suurema sajuta. Päev näitab aga päikest, mis tõstab niiskust maapinnalt üles ning annab toidet rünksajupilvedele, millest sajab siin-seal hoovihma. Puhub võrdlemisi tugev lääne- ja loodetuul, puhanguid on 14 m/s. Jahedas õhumassis langeb öösel temperatuur 5..10, meremõjuga rannikul 12°C ümber, päeval tõuseb 13..17°C-ni.

Reedel jääb madalrõhkkond Venemaa kohale tiirlema, samal ajal sirutub Kesk-Euroopa kohalt kõrgrõhkkond Balti riikide poole. Kahe rõhuala piirimail on pilvi hõredamalt ja suuremal osal Eestist on ilm sajuta, pole aga välistatud, et üksik pilverünk siiski lühiajalise kerge vihmahoo kusagile poetab. Lääne- ja loodetuul tasapisi nõrgeneb. Öösel langeb minimaalne temperatuur 4..5°C-ni, meremõjuga rannikul on kuni 12°C, päeval tõuseb 15..20°C-ni.

Laupäev tuleb enamasti ilusa ilmaga. Balti riikide kohal tugevneb kõrgrõhuhari ega lase pilvedel jõudsalt areneda ning märkimist väärivat sadu ei tule. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Temperatuur langeb öösel õhus 4..5°C-ni, maapinna lähedal veel paar-kolm kraadi madalamale, rannikul on kuni 12°C, päeval 18..21°C, meretuulega rannikul kuni 16°C-ni.

Pühapäeval kõrgrõhuhari eemaldub. Öösel on veel pilvi hõredalt ja ilm sajuta. Tuul pöördub idakaarde, aga on nõrk. Õhutemperatuur on 6..11, rannikul kuni 15°C. Päeval laieneb Skandinaaviast üle mere madalrõhkkonna serv. Pilvisus tiheneb ning Eesti lääneserva jõuavad vihmapilved, mis õhtu poole edasi sisemaa suunas liiguvad. Ida-Eesti võib aga sajuta läbi saada. Valdavaks saab nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on 17..22°C, kus kauem kuiva peab, seal tõuseb veel paar kraadi kõrgemale.

Esmaspäeval jääb Eesti kõrg- ja madalrõhkkonna piirimaile. Kohati sajab hoovihma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 10..14, Ida-Eestis võib veel kuni 7°C-ni langeda, päeval 17..22°C, kuhu sadu ei jõua, seal võib paar-kolm kraadi kõrgemale tõusta.

Teisipäeval võib Eesti vahetust lähedusest mööduda lõunast lähenev madalrõhkkond ja selle liikumiskiirusest ja -trajektoorist sõltub saju ulatus ja ka sajuhulk. Tänastel andmetel võib arvestada vihmase öö ja ilusama päevaga. Igapäevaselt korrigeeritav ilmaprognoos võib aga sellesse olulisi muudatusi tuua. Tuul puhub tõenäoliselt läänekaarest ja tugevus vajab täpsustamist. Õhutemperatuur on öösel 12..17, päeval 17..21°C.

Kolmapäeval madalrõhkkond kaugeneb ja selle järel on sajuhooge hõredamalt. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päeval 18..23°C.