Homme ulatub kõrgrõhuvöönd veel üle Eesti ning ilm on mandriosas sajuta. Päeval läheneb Skandinaaviast madalrõhulohk, mille vihmapilvede servast võib Saaremaale ja Hiiumaale hoovihma pudeneda. Kagutuul tugevneb, saartel ulatuvad puhangud 13 meetrini sekundis. Sooja on öösel 5 kuni 10, saartel kuni 14 ning päeval 18 kuni 21 kraadi.

Ülehomme katab madalrõhuvöönd Läänemere, nihkudes päeva jooksul väga aeglaselt mere idakalda poole. Öösel ja ennelõunal on saju tõenäosus suurem saartel ning ka mandri loodeosas. Pärastlõunal pilved tihenevad. Õhtul on vihmahooge juba laialdasemalt. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur vöib öösel Eesti idaservas veel kuue kraadini langeda, mujal on sooja 8 kuni 13, saartel kuni 15 kraadi. Päeval on oodata 16- kuni 21-kraadist temperatuuri.

Pühapäeval toob madalrõhulohk Eesti kohale vihmahooge. Pärastlõunal saartest alates pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Võrdlemisi nõrk tuul puhub öösel lõunakaarest. Päeval pöördub veidi tugevnev tuul edelasse ja läände. Sooja on öösel 11 kuni 15 ning päeval 15 kuni 20 kraadi.

Esmaspäeval madalrõhulohk eemaldub ja selle kannul tuleb üle Eesti kohati vihmahooge. Puhub võrdlemisi tugev edela- ning läänetuul. Sooja on öösel 9 kuni 13, meretuulega rannikul kuni 15 ja päeval 17 kuni 21 kraadi.

Teisipäeva öösel tugevneb lühiajaliselt väike kõrgrõhuhari ning sajupilved hõrenevad. Läänekaarest puhuv tuul on nõrk. Sooja on 8 kuni 13 kraadi. Päeval jõuab Rootsi rannikule madalrõhulohk, kuid selle vihmasadu tõenäoliselt mere idakaldale ei ulatu. Edelatuul tugevneb õhtuks saartel 7 kuni 12 meetrini sekundis. Sooja on 17 kuni 21 kraadi.

Kolmapäeval jõuab Norra rannikule uus aktiivne madalrõhkkond, mille kaguserv laieneb Läänemere äärde. Tihedam sajuala peaks põhja poole jääma, meil tuleb siin-seal hoogvihma. Edelatuul aga tugevneb, puhangud võivad nii sisemaal kui rannikul ulatuda 15 meetrini sekundis. Sooja on öösel 8 kuni 13, tuulele avatud rannikul kuni 15, päeval 17 kuni 22 kraadi.