Põhja-Atlandil tekivad erakordselt ägedad tsüklonid ja kiire edelavool kannab need Norra merele ja osatsüklonid üle Skandinaavia. Jälgige jooksvaid prognoose ja hoiatusi.

Neljapäeval öösel võib hetkeks tekkida väike kõrgrõhuhari, mis asendub kohe järgmise Põhjalahel tekkiva osatsükloniga. Sadu algab hommikul saartelt ja kandub itta, sajab lund, lörtsi ja vihma, kohati tuiskab, on jäidet. Puhub tugev läänekaare tuul. Öösel on +1...-5, päeval 0...+2 kraadi.

Reedel üks tsüklon kaugeneb Venemaale, järgmine osatsüklon tekib Skagerrakil ja kandub päevaks Ahvenamaa kohale. Uus sadu algab päeval saartelt lörtsi ja vihmana, mandril võimalik ka lumi ja tuisk. Edela- ja läänetuul tugevneb saartel iiliti kuni 22 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on -2...+2 kraadi.

Laupäeval liigub tsükloni kese mööda Soome lõunarannikut või Soome lahte itta, õhtul on tulekul juba järgmine äge läänetsüklon. Öösel läänetuul nõrgeneb, päeval vaibub veelgi ja õhtul tugevneb taas. Sajab lund ja lörtsi, sajus on päeval vaheaeg, uus algab õhtul saartelt. Õhutemperatuur on vahemikus -3..+2 kraadi.

Pühapäeval võib tsükloni kese liikuda itta üle Soome lahe ja seejärel kagusse Venemaale. Sajab lörtsi ja vihma, hiljem ka lund, kohati tuiskab. Öösel puhub väga tugev läänetuul, päeval pöördub tuul loodesse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on -2...+1, õhtul langeb 0...-5 kraadini.

Esmaspäeval võib ilma määrata veel üks madalrõhulohk, mis liigub üle Skandinaavia. Sajab lörtsi ja lund. Puhub läänekaare tuul. Õhutemperatuur võib öösel langeda -1...-8-ni, päeval on -3...+2 kraadi.

Teisipäeval öösel määrab ilma kõrgrõhuhari, kuid uus tsüklon süveneb Põhjamerel ning saabub päeval Läänemerele. Selle sajuala võib õhtuks haarata kogu Eesti, sajab peamiselt lund. Päeval tugevneb lõunakaarte tuul. Õhutemperatuur on 0...-5 kraadi.

Kolmapäeval võib tsüklon suunduda üle Eesti itta ja tuua märkimisväärset sadu, mis enamus tuleb lumena. Päeval pöördub tuul loodesse ja tugevneb, tuiskab. Õhutemperatuur on 0...-5 kraadi.