Neljapäeval on Eesti kohal lauge kõrgrõhuhari. Öö on vähese ja vahelduva pilvisusega ja öö hakul sajab veel Kirde-Eestis kohati vihma. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 8, maapinnal kohati 0 kuni -2 kraadi. Päeval sajab kohati hoovihma. Läänekaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur oli 11 kuni 16 kraadi.

Reedel läheneb Läänemerelt madalrõhuala idaserv. Öö on vahelduva pilvisusega, olulise sajuta, nõrga lõunakaare tuulega ja jahe. Temperatuur langeb õhus 2 kuni 8, maapinnal kohati 0 kuni -2 kraadini. Päeval on pilvisem ja hooti sajab vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10 m/s. Sooja on 11 kuni 16 kraadi.

Laupäeval on Eesti kohal madalrõhuala, mis pühapäevaks nihkub Soome, kuid meie jääme selle lõunaserva. Laupäeval ja pühapäeval on pilves selgimistega ilm. Hooti sajab vihma, pärastlõunasel ajal võimalik kohati äike. Kagu- ja idatuul 3-9 m/s pöördub pühapäeval edelasse ja tugevneb päeval puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 10, päeval 11 kuni 15 kraadi.

Esmaspäeval ja teisipäeval oleme väheaktiivses madalrõhuvööndis.
Mitmel pool sajab hoovihma. Mõõdukas edelatuul pöördub lõunakaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8 kraadi ja päeval 13 kuni 17 kraadi.

Kolmapäeval liigub lõuna poolt Eestisse väike kõrgrõhuala. Püsib veel vähene hoovihma võimalus. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Sooja öösel 3 kuni 8, päeval 14 kuni 18 kraadi.