Kolmapäeval toob hoovihmad järgmine lääne poolt lähenev osatsüklon, sadu levib hommikust alates läänest itta, pole välistatud äike. Öösel on tuul muutliku suunaga, päeval läänekaarest. Öösel on 7...12, saarte rannikul 15, päeval 15...20 kraadi, teatas EMHI.

Neljapäeval liigub osatsükloni kese Eestist itta. Hoovihma tõenäosus on suur. Tuul pöördub loodesse. Öösel on 6...13, päeval 16...20 kraadi.

Reede võib kujuneda nädala ainsaks vihmata päevaks, sest ajutiselt tekib Baltimaade kohal kõrgrõhuhari ja järgmine madalrõhuala lääne poolt ei jõua veel pärale. Tuul on muutliku suunaga. Öösel on 6...13, sisemaal kohati 3, päeval 18...23 kraadi.

Laupäeval määrab ilma Skandinaaviale jõudnud madalrõhuala, selle lohk vihmadega levib läänest itta. Tuul pöördub kagust ja lõunast päeval läände. Öösel on 7...14, päeval 17...22 kraadi.

Pühapäeval on Läänemere ümbruses suure ulatusega madalrõhuala. Aeg-ajalt sajab vihma, sajuvõimalus on suurem päeval. Puhub lõunakaarte tuul. Öösel on 6..14, päeval 18...21 kraadi.

Esmaspäeval liitub Läänemere-äärse tsükloniga aktiivne Musta mere lähedusest teed alustanud tsüklon. Sajab vihma, päeval on kohati sadu tugev. Päeval võib tugevneda lääne- ja loodetuul. Öösel on 10..15, päeval 13...19 kraadi.

Teisipäeval Venemaale saabunud tsüklon süveneb ja võib liikuda Peterburi suunas. Eestis püsib hoovihmadega ilm. Puhub tugev loode- ja läänetuul. Öösel on 10...15, päeval 13...18 kraadi.