Samas on portaali järgi septembris omajagu vihmaseid päevi, alustades tulevase reedega. Seejärel sajab portaali andmetel Tallinnas terve 19.-20. septembri nädalavahetuse, samas kui tolle nädala tööpäevad on pilvised, kuid kuivad, ja toovad 15-18 kraadi sooja.

Norrakate ilmaportaali yr.no pikem ilmaprognoos ulatub kümne päeva kaugusele ehk 19. septembrini. Nende prognoosi järgi tõotab sel perioodil tulla märksa kuivem ilm, selle kümne päeva jooksul ei näe nad Tallinnas ühtegi vihmast päeva. Sooja pakuvad nad Vene portaaliga samasse kanti.

Vihmasajud jätkuvad Gismeteo järgi suurema osa ülejärgmisest nädalast, kuid tolle nädala lõpuks, 26.-28. septembriks, prognoositakse päikesepaistelist ilma, mis paraku toob ka temperatuurilanguse. Sooja on siis Gismeteo järgi vaid 11 kraadi.

Septembri viimased päevad on taas vihmased ja lisaks jahedad - sooja on vihmasajus 10-11 kraadi. Oktoobri alguses langeb temperatuur taas, kuu algusesse (kuni prognoosi lõpuni 8. oktoobril) prognoositakse 7-9 kraadi sooja. Ilmad on siis enam-vähem vaheldumisi päikeselised ja vihmased.