Täna liigub madalrõhulohk ühes jahedama õhumassiga üle Eesti. Õhumassi vahetusega kaasnevad sajuhood ja idapoolsetes maakondades õhtupoolikul mõnes kohas ka äike. Paraku kõikjale sajuhood ei jõua ja kus ka sajab, siis valdavalt on sajuhulk väike, vaid otse äikesepilve alla jäävad paigad saavad enam niiskust. Tuul pöördub lõunakaarest edelasse, Soome lahe ääres ka läände ning ulatub puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 18 kuni 23, Ida-Eestis kuni 27 kraadi.

Teisipäeval suundub madalrõhkkond Botnia lahe äärde ja selle servas on Eestis vihmahoogudega ja jahedam ilm. Puhub väga tugev edelatuul, puhanguid on kuni 18, Soome lahe ääres 20-21 m/s. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 17 kuni 22 kraadi, pärastlõunal muutub ilm veidi jahedamaks.

Kolmapäeval madalrõhulohk ühes vihmahoogudega eemaldub ja üle Eesti liigub kõrgrõhuhari. Ilm on enamasti sajuta. Läänekaare tuul on öö hakul tugev, hommikuks nõrgeneb, pärastlõunal hakkab edelatuul uuesti tugevnema. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Neljapäeval kõrgrõhuhari eemaldub ja läänevoolus suundub uus madalrõhulohk ühes vihmahoogudega üle Läänemere ümbruse. Ööpäeva jooksul peaks sajuhooge kõikjale jaguma. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Reedel koondub madalrõhkkond Soome kohale ja selle servas on meie ilm vihmahoogudega. Puhub tugev edela- ja läänetuul, päeval pöördub Lääne-Eestis loodesse. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval 14 kuni 19 kraadi.

Laupäeval kaugeneb madalrõhkkond Karjala, seejärel Koola poolsaare kohale ja selle lääneserva mööda kandub Läänemere äärde jahedust lisaks. Hoovihma on laialdaselt, vaid Lääne-Eestis peaks päeval ilm kuivemaks muutuma. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10, rannikul kuni 12, päev võib tulla õige jahe ja termomeetrinäidud piirduvad vaid 12 kuni 15 kraadiga, pisut leebema variandi korral tõusevad 19 kraadini.

Pühapäeval tõmbub madalrõhkkonna serv Narva taha ja Läänemere kohale kerkib väike kõrgrõhuhari. Kahe rõhuala piirimail on Eestis sajuhooge harvem ning seda eelkõige läänepoolsetes maakondades. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 14 kuni 17 kraadi, kus sadu vähem ja ka päikest näha on, seal tõuseb 18 kraadi ümbrusse.