Reedel eemaldub madalrõhkkond Põhja-Venemaale ja selle järel tungib põhjakaarest arktiline õhumass Läänemere äärde. Kohatised sajuhood tulevad lörtsi ja lumena. Tuul nõrgeneb ja puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, kui taevas Harju- ja Virumaal selgineb, siis võib paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval 1 kuni 5, Kirde-Eestis 0 kuni -2 kraadi.

Laupäeval tugevneb kõrgrõhuhari. Ilm on enamasti sajuta ja rahulik ning selgineva taeva all langeb öine õhutemperatuur 0 kuni -5, Virumaal -8 kraadini, päeval tõuseb 2 kuni 6 kraadini, Kirde-Eestis napilt üle 0 kraadi.

Pühapäeval liigub üle Läänemere uus madalrõhkkond, mis tänastel andmetel suundub üle Leedu itta ning sel juhul tihedama saju piir üle Läti ei ulatu. Kohatised lume- ja lörtsihood on tõenäolised. Tuul puhub öösel idakaarest, päeval pöördub põhja ja kirdesse ning lühiajaliselt tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, Virumaal võib paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval -1 kuni 4 kraadi.

Esmaspäeval eemaldub madalrõhkkond Venemaale, kuid selle lääneserv ulatub veel Eestini. Siin-seal sajab lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, meretuulega rannikul 0 kraadi lähedane, päeval 1 kuni 4, Virumaal 0 kraadi ümbruses.

Teisipäeval tugevneb veidi põhjapoolne kõrgrõhuvöönd, kuid lume- ja lörtsihooge võib kohati ikka olla. Öö on rahulik, päeval suureneb lõuna poolt madalrõhkkonna surve ning tõstab põhja- ja kirdetuult tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8 kraadi, päeval 0 kuni 4 kraadi. Lume- ja lörtsihoogude võimalus püsib. Põhja- ja kirdetuul tugevneb.

Kolmapäeval jääb Eesti põhjapoolse kõrgrõhkkonna ja üle Poola Venemaa suunas liikuva madalrõhkkonna piirimaile. Öö on valdavalt sajuta, päeval sajab siin-seal lund ja lörtsi. Põhja- ja kirdetuul on tänastel andmetel mõõdukas, kui madalrõhkkond meile lähemale nihkub, siis tõuseb tuul tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6 kraadi, päeval -1 kuni 4 kraadi.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on suurema sajuta ning mõõduka põhja- ja loodetuulega. Õhtul võib lähenev madalrõhulohk tõsta läänekaare tuule tugevamaks ja tuua tihedama pilvemassi. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, saarte rannikul kuni 2 kraadi, päeval 2 kuni 7 kraadi.