Homme eemaldub madalrõhkkond Venemaale ning selle tagalas kandub Läänemere äärde külmemat ja kuivemat õhku. Tugevneva kõrgrõhuharja tingimustes on sajuhooge hõredalt ninng nende tõenäosus on suurem Eesti lääne- ja idaservas, saartel ja Virumaal. Puhub tugev loodetuul, puhanguid on sisemaal 14, rannikul 18 m/s. Õhtupoole jääb tuul veidi nõrgemaks ja pöördub saartest alates läände. Õhutemperatuur on öösel 2–7, rannikul kuni 11 kraadi, maapinna lähedal langeb 0°C ümbrusse. Päeval tuleb 8–12 kraadi sooja.

Kolmapäeva öösel jõuab Norra merele väga aktiivne madalrõhkkond, laieneb üle Skandinaavia ja sunnib kõrgrõhuharja Läänemere äärest eemalduma. Sajud veel kohale ei jõua, aga tuul pöördub läände ja edelasse ning paisub tugevaks - hommikuks tõusevad puhangud sisemaal 15, saartel ja rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 2–7 ja Ida-Eestis võib mapinnal 0 kraadi ümbrusse langeda, saartel ja läänerannikiul on öösel sooja 8–13 kraadi. Hommikul jõuab saartele vihmasadu, mis laieneb päeval üle Eesti. Puhub väga tugev edelatuul, sisemaal on puhanguid üle 15, rannikul üle 20, saartel 25 m/s. Soojakraadid tõusevad pärastlõunal 10–15-ni.

Neljapäeval liigub aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjaosa itta ja selle lõuna-edelaserv katab Läänemere ümbrust. Öösel sajab hoovihma, päeval on sajuhooge hõredalt. Puhub väga jõuline edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 6–11, päeval 12–15 kraadi.

Reedel kaugeneb madalrõhkkond Venema põhjaaladele, kuid on endiselt laiaulatuslik ning selle edelaserv jääb Läänemere ümbrust katma. Väljaveniv madalrõhulohk võtab rõhuvälja pinget maha ning tormiste iilideni lääne- ja loodetuul enam ei ulatu, aga on endiselt tugev. Hoovihma tõenäosus on suur. Sooja on öösel 4–9, rannikul kuni 11, päeval 9–12 kraadi.

Laupäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja tõusva õhurõhu foonil on sajuhooge hõredalt. Tuul nõrgeneb ning puhub loodest ja läänest. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, maapinnal langeb sisemaal alla 0 kraadi. Rannikul on sooja kuni 10, päeval 8–11 kraadi.

Pühapäeva öösel on õhutemperatuur 0 kuni +5, maapinnal langeb sisemaal alla 0 kraadi. Rannikul on sooja kuni 11, päeval 9–13 kraadi.