Esmaspäeva öösel liigub madalrõhulohk üle Eesti. Ilm on pilves selgimistega, paljudes kohtades sajab hoovihma ja on äikest. Kohati on sadu tugev. Puhub valdavalt lõunakaare tuul, äikese ajal on tuul puhanguline.


Päeval on pilves selgimistega ilm, paljudes kohtades sajab veel hoovihma ja on äikest ning kohati on sadu tugev. Pärastlõunal aga lääne poolt alates taevas selgineb ja õhtuks saju võimalus väheneb. Tuul puhub kõikjal läände ja edelasse 3-10 m/s. Õhutemperatuur on öösel 15 kuni 20, päeval 18 kuni 23 kraadi. Ida-Eestis võib tõusta 26 kraadini.

Teisipäeval on vahelduva pilvisusega ilm, ida pool on hoovihma ja äikese võimalus. Puhub lääne- ja loodetuul 4-9 m/s. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 18 kuni 24 kraadi.

Kolmapäeval on ilmateenistuse praeguse prognoosi järgi soe ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 19 kuni 25 kraadi.

Neljapäeval on vähese pilvisusega ilm, päeval sajab kohati hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 3-7 m/s. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, päeval 20 kuni 26 kraadi.