Homme liigub madalrõhkkond üle Soome Põhja-Venemaale ja selle edelaservas on meie ilm vihmahoogudega, õhtul võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub tugev edela- ja läänetuul, õhtul pöördub loodesse. Õhutemperatuur on öösel 1..5, päeval 5..10 kraadi.

Kolmapäeval üks madalrõhkkond kaugeneb, teine alles läheneb Skandinaaviast. Mitme rõhuala piirimail on ilm muutlik. Vahetevahel sajab lörtsi ja vihma. Tuul puhub läänekaarest ja on öö hakul tugev, päeval nõrgeneb ja pöördub õhtul lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval 5..9 kraadi.

Neljapäeval jõuab madalrõhkkond Läänemere äärde ja jätkab tänastel andmetel liikumist üle Liivi lahe ja Lõuna-Eesti ida-kirde suunas. Esialgsetel andmetel ei ole õhupööris äge ning meil puhub öösel idakaare, päeval põhjakaare tuul ning on mõõduka tugevusega. Kuid tuule kiirus vajab edaspidi kindlasti täpsustamist. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 2..7 kraadi.

Reedel eemaldub madalrõhkkond Põhja-Venemaale ja selle järel tungib põhjakaarest arktiline õhumass Läänemere äärde. Sajuhood on enamasti lörtsina, öösel võib sekka lund ja päeval vihma tulla. Tuul puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel 0..-5°C, päeval +1..+5 kraadi.

Laupäeva öösel on Eesti kohal kõrgrõhuhari. Ilm on enamasti sajuta ja rahulik ning selgineva taeva all langeb õhutemperatuur -1..-5 kraadini. Päeval läheneb merelt madalrõhulohk ning ilm muutub pilvisemaks. Lääne poolt alates hakkab lörtsi sadama, saartel tuleb sekka ka vihma. Tuul pöördub lõunakaarde ja tugevneb tasapisi. Õhutemperatuur tõuseb kuni 5 kraadini ja kui soojem õhumass jõulisemalt liigub, siis paar kraadi kõrgemale.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond Läänemere äärde, laieneb üle idaranniku ja toob nii lund, lörtsi kui vihma ning tõstab lõunakaare tuule tugevaks. Õhutemperatuur on öösel tõenäoliselt veel alla 0 kraadi, päeval 0..+4 kraadi. Kui soe kiiremini üle mere liigub, siis tõuseb üle +5 kraadi.