Puhub edela- ja läänetuul 4-10, saartel puhanguti 15 meetrit sekundis.

Õhutemperatuur jääb vahemikku 12 kuni 18 kraadi.

Uue nädala alguses tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on enamasti sajuta. Samal ajal avaldab Skandinaaviast survet madalrõhkkond ning seetõttu on edela- ja lõunatuul tugev. Õhutemperatuur on öösel 4..10, päeval 18..21, rannikul kuni 15 kraadi.

Teisipäeval püsib piiripealne seis kõrg- ja madalrõhkkonna vahel. Vihma võimalus on saartel ning pärastlõunal suureneb äikesevihma võimalus mandril. Puhub mõõdukas lõuna- ja kagutuul. Lõunavoolus jõuab soe õhumass. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 20..25, meretuulega rannikul kuni 16 kraadi.

Kolmapäeval jõuab Norra rannikule uus madalrõhkkond ja selle aktiivsusest sõltub ka meie ilm. Jätkuvalt on küsitav, kas madalrõhkkond laieneb jõuliselt üle Skandinaavia ja Läänemere, toob intensiivse saju ühes äikesega ning lükkab südasuvise sooja meilt minema või peab kõrgrõhkkonna serv veel vastu ja palavus jätkub.

Neljapäevaks vahetub õhumass juba tõenäoliselt jahedama vastu. Kohatine hoovihma võimalus püsib. Tuul pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päeval 14..20 kraadi. Kui ilmamuutus aeglasem on, siis tõuseb mandri idapoolses tiivas kolm kuni viis kraadi kõrgemale.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja on vaid üksikute sajuhoogude võimalus. Puhub mõõdukas loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 7..12, päeval 14..20 kraadi.