Homme jätkub külma õhu juurdevool. Vihmahoogude võimalus on suurem öö hakul ja taas päeval. Puhub tugev loodetuul, puhanguid on öösel rannikul 17 m/s, päeval sisemaal 15, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 7, maapinnal langeb kohati 0 kraado lähedale, rannikul on sooja 9 kraadi ümber, päeval 8 kuni 13 kraadi, teatas riigi ilmateenistus.

Laupäeval on ilm enamasti sajuta. Loodetuul hommikuks nõrgeneb, vaid Soome lahel võib veel teha loode- ja läänetuule puhanguid 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, maapinnal langeb 0 kuni -3 kraadini, meretuulega rannikul on kuni 9, päeval tõuseb rannikul 10 kraadi, sisemaal 15 kraadi ümbrusse.

Pühapäeval saabub Skandinaaviast madalrõhuvöönd ühes vihmapilvedega. Tänastel andmetel suureneb päeval sajuvõimalus eelkõige Lääne- ja lõuna-Eestis. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 10, Kirde-Eestis võib paar kraadi madalamale langeda, päeval 10 kraadist põhjarannikul ja Virumaal kuni 16 kraadini mandri sisealadel.

Esmaspäeval jääme väheaktiivsesse madalrõhuvööndisse. Nii öö kui ka päev tõotavad tulla sajused, tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10 kraadi, päeval 15 kuni 17, meretuulega rannikul kuni 12 kraadi.

Teisipäeval on ilm peamiselt sajuta ja rahulik. Lõunakaarest lisandub sooja ja öine õhutemperatuur on 6 kuni 11, päeval 15 kuni 20 kraadi, Lõuna-Eestis võib tõusta paar kraadi kõrgemale.

Kolmapäev on soe, aga vihmane ja tuuline

Kolmapäeval liigub Poolast Läänemere suunas madalrõhkkond, mis toob kaasa väga sooja õhumassi ja vihma, kusjuures sadu võib paiguti olla tugev. Ida- ja kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 13 kraadi, päeval 18 kuni 23 kraadi, kohati võib paar kraadi kõrgemale tõusta, rannikul kohati 15 kraadi.

Neljapäeval eemaldub see madalrõhkkond Põhjalahele. Samal ajal sirutub Ukrainast põhja suunas uue madalrõhuala serv, mille sajupilved võivad samuti üle Eesti ulatuda, kuid võivad ka mööduda Peipsi tagant ja Eestis teeb sel juhul ilma hoopis kuiva ja sooja õhumassiga kõrgrõhuhari.