Reedel kandub madalrõhuala mõjusfäär Skandinaaviasse ja Soome, õhurõhk tõuseb ning kõrgema rõhuga foon tugevneb. Hoovihma sajab üksikutes kohtades. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 13..18, päeval 20..25 kraadi.

Laupäeva öösel jõuab Poola kohalt uus madalrõhulohk ja toob kaasa rohke saju. Äikeseoht on suur ning tugevate sadude vöönd kandub öö jooksul Liivi lahe ümbrusest diagonaalis üle Eesti Virumaale. Hommikul saab laussadu läbi. Päeval sajab kord siin, kord seal hoovihma. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 15..19, päeval 19..22 kraadi.

Pühapäeval kandub madalrõhuala tegevusväli järk-järgult Venemaa põhjaalade kohale. Paraku aeglaselt tõusva õhurõhu foonil on lauge kõrgrõhuharja tugevnemine aeglane. Hoovihma võimalus püsib ja seda eelkõige Ida-Eestis ning teisalt saartel. Läänekaare tuul on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel 12..17, päeval 19..21 kraadi.

Esmaspäeval on tsüklonaalne tegevus ägedam Põhja-Venemaal. Samal ajal läheneb Skandinaavia rannikule uus aktiivne madalrõhkkond. Madalrõhuala tervikuna katab kogu Euroopa ja Venemaa põhjaosa ning selle servaalal sajab Eestis hoovihma. Edelatuul tugevneb puhanguti 14 m/s, madalrõhkkonna kiirema ja jõulisema liikumise korral tugevneb rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 12..16, saartel kuni 18, päeval 17..21 kraadi.

Teisipäeval jääme madalrõhkkonna tuulisesse kaguserva. Sajab hoovihma. Puhub tugev edelatuul, puhangud ulatuvad 15, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 11..15, saartel ja läänerannikul kuni 18, päeval 19..24 kraadi.

Kolmapäeval kaugeneb madalrõhkkond üle Nordkapi kirdesse, aga ulatub servaga Läänemereni. Samal ajal tugevneb Valgevene ja Venemaa poolt kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail sajab meil kohati hoovihma. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 12..17, päevaks kandub soojem õhumass idapiiri taha ja õhusooja on 18..21 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb, kuid hoovihma võimalus püsib. Tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel 9..14, meretuulega rannikul kuni 17, päeval 16..21 kraadi.