Täna jõuab madalrõhkkond Venemaale ja meil teeb ilma selle loodeserv.
Päeval on oodata pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab lund. Sadu on intensiivsem põhjarannikul, seal jätkub ka tuisk. Puhub ida- ja kirdetuul 4-9, rannikul 7-12, põhjarannikul puhanguti kuni 17 m/s, õhtuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1..-6°C.

Teeolud:

Varajastel hommikutundidel on teeolud riigiteedel piirkonniti esineva lumesaju ja tuisu tõttu peamiselt muutlikud. Ilmaprognooside kohaselt teeolud lähitundidel oluliselt ei muutu. Päeval on sadu tihedam ja tuisk tugevam Põhja-Eestis. Vaatamata hooldetöödele, kuid jätkuvale lumesajule tuleb libedusega arvestada pea kõikjal Eestis.

Maanteeinfikeskus tuletab sõidukijuhil meelde, et talvised sõiduolud erinevad kardinaalselt suvistest ning lumist ja libedat teed tuleb võtta normaalse nähtusena. Talverehvid on kohustuslikud alates 1. detsembrist, kuid praeguste ilmastikuoludega peab iga juht ise hindama, kas rehvid on ikka väljasõiduks sobivad. Selleks et ohutult sihtpunkti jõuda, tuleb sõidukijuhtidel valida teeoludele vastav sõidukiirus ning ohutu sõidustiil – lubatud suurim piirkiirus ei ole kohustuslik.

Enim lund viimaste andmete kohaselt Saaremaal 20cm.
Allikas: Riigi Ilmateenistus pic.twitter.com/iJaC4GBmhQ— 🌩Teeilmakeskus❄ (@teeilm) November 7, 2016