Teisipäeval katab madalrõhkkond kogu Põhja-Euroopat ja selle serva mööda läänevoolus meie poole liikuv õhumass on võrdlemisi niiske. Öösel on saju võimalus üksikutes kohtades, hommikul ja päeval sajab vihma laialdaselt. Puhub tugev edelatuul, öösel on puhanguid 15 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb, hilisõhtul pöördub saartel loodesse. Õhutemperatuur on öösel +1..+6, päeval 5..10 kraadi.

Kolmapäeval eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja selle järel kandub loodevoolus külmemat õhku. Sajab hooti vihma, sekka lörtsi. Loodetuul tugevneb saartel juba öösel saartel, päeval ka mandril, puhangud ulatuvad 15, rannikul 18 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval 5..9 kraadi.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhuhari. Kohati sajab lörtsi ja vihma, saju tõenäosus on suurem Ida-Eestis. Läänekaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval 5..10 kraadi.

Reedel püsib atmosfääri kõrgemates õhukihtides Põhja-Euroopa kohal suur madalrõhuala ja selle servas tekib uus osatsüklon, mis liigub öösel Läänemerele ja päeval suundub üle Läti kagusse. Sel juhul lisandub meile jahedamat ja niiskemat õhku. Sajab lörtsi ja vihma, vaid Kirde-Eestis on saju võimalus väiksem. Tuul pöördub kagust itta ja kirdesse ning päeva peale tugevneb veidi. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, saartel kuni +5, päeval 4..9 kraadi.

Laupäeval jääb madalrõhuala servaga Eestit katma. Öösel sajab kohati lörtsi. Päeval tuleb sajuhooge nii lörtsi kui vihmana. Tuul on enamasti nõrk ning puhub öösel põhjakaarest, päeval valdavalt idakaarest. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval 5..10 kraadi.

Pühapäeval eemaldub madalrõhuvöönd aeglaselt lõuna poole. Öösel on saju võimalus väiksem, päeval on sajuhooge taas laialdasemalt, sajab enamasti vihma, võib sekka ka lörtsi tulla. Õhutemperatuur on öösel -3..+1, päeval 5..10 kraadi.

Esmaspäeval koondub uus madalrõhkkond Taani väinade kohale ja selle serva mööda algab lõunakaarest soojema õhu juurdevool. Vahete-vahel sajab vihma, sadu peaks enamasti nõrk olema. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval 8..13 kraadi.