Teisipäeva öösel kõrgrõhkkonna mõju väheneb, kuid sajuhooge on üksikuid. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on 0..-5, Põhja-Eestis võib paar-kolm kraadi madalamale langeda, saarte rannikul on kuni +3°C. Päeval laieneb üle Skandinaavia madalrõhkkond ja tõstab Läänemere ääres lõuna- ja kagutuule tugevaks, puhanguid 12, saartel ja rannikul 15 m/s. Ennelõunal sajab kohati lund ja lörtsi, saartel ka vihma, õhtupoolikul muutub sadu laialdasemaks ja tihedamaks. On jäiteoht! Õhutemperatuur on -2..+1, saartel ja läänerannikul kuni +4°C.

Kolmapäeva öösel läheneb Läänemerelt madalrõhulohk ja selle eel sajab tihedat lund ja lörtsi, saartel vihma. On jäiteoht! Puhub tugev kagutuul, puhanguid on 14, saartel 16 m/s. Päeval jõuab madalrõhulohk mere idarannikule. Idapoolsetes maakondades sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis tuleb sajuhooge vihmana. Libeduseoht on suur! Õhutemperatuur on öösel -3..+1, saartel kuni +3, päeval Lääne-Eestis 0..+4, Kesk- ja Ida-Eestis -1..+1°C.

Neljapäeval jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond ja selle serv hoiab Läänemere ümbruse oma haardes. Öösel sajab aeg-ajalt lörtsi ja vihma. Päeval on sajuhood enamasti vihmana, Ida-Eestis tuleb sageli sekka ka lörtsi. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul, tõenäoliselt on puhanguid 15-16 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, Lääne-Eestis +1..+4°C, päeval +2..+6°C.

Reedel võib Läänemere õhuruumi jõuda uus osatsüklon ja tugev surve jätkub. Öösel on sadusid harvem, hommikul ja päeval sajab aeg-ajalt vihma, mõnes kohas sekka ka lörtsi. Puhub tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval +4..+8°C.

Laupäeva öö tuleb järjekordse madalrõhulohu survel tugeva lõuna- ja kagutuulega. Hommikul pöördub tuul edelasse ja on ikka tugev, pärastlõunal annab tasapisi järele. Öösel sajab aeg-ajalt vihma. Päeval on sajuhooge harvem, kuid õhtul võib uus sajuala jõuda. Õhutemperatuur on öösel +2..+7, päeval +4..+7°C.

Pühapäeval kandub madalrõhkkonna serva mööda lõunavoolus niiskust lisaks. Öö ja hommikupoolik on vihmased, üksikutes kohtades võib sekka ka lörtsi pudeneda. Pärastlõunal sajuvöönd eemaldub. Kagutuul on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on +2..+6, öösel võib kohati 0°C lähedale langeda.