Homme on üle Eestis pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka võib tulla ka lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-9, pärastlõunal rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 5..9°C. Ida- ja Kagu-Eestis võib aga olla kuivem.

Esmaspäevaks mõlemad rõhualad nõrgenevad, tuul nõrgeneb ja puhub valdavalt loodest. Õhumass on võrdlemisi niiske - öösel on sajuhooge harva, päeval aga laialdaselt ning vihma sekka tuleb ka lörtsi. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, rannikul kuni +4, päeval 5..10°C.

Teisipäeval jääb Eesti madal- ja kõrgrõhuala piirimaile ning päeval võib ka üksikuid vihmahooge tulla. Ööks taevas selgineb ja õhutemperatuur langeb 0..-4°C-ni, rannikul on kuni +3, päeval 6..11°C. Tuul puhub valdavalt läänekaarest ja on võrdlemisi nõrk.

Kolmapäeval püsib põhja pool kõrgrõhuala. Läänemere lõunavete poolt liigub aga Läti kohale madalrõhuala ning selle pilved laienevad päeval üle Eesti ning toovad vihma. Tuul pöördub idakaarde ja muutub päeva peale tugevamaks. Selgema ööga jahtub õhk sisemaal 0..-4°C-ni, meremõjuga rannikul jääb plusspoolele, pilvisema päevaga kerkib õhutemperatuur 6..11°C-ni.