Ilmaprognoosi kohaselt sajab täna mitmel pool vihma, lörtsi ja lund, saju võimalus on suurem Ida-Eestis, õhtul ka saartel. Hommikul ja õhtul on kohati udu ning jäidet.

Meeldetuletuseks sõidukijuhtidele liiklemisel talvistes teeoludes: ka väiksed temperatuurimuutused 0-kraadi ümber tekitavad liiklusoludes suuri muutusi.

Laupäeva öösel sajab veel eemalduva madalrõhkkonna mõjul mitmel pool lund, lörtsi ja vihma. Päeval tugevneb Läänemere lõunaosa kohal kõrgrõhuala, mille kirdeserv liigub Eesti suunas. Pilvisus päeva jooksul loode poolt alates hõreneb, ennelõunal sajab veel kohati idapoolses Eesti osas vähest lörtsi ja vihma. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+1, päeval 0..+5°C.

Pühapäeval jääme nõrka kõrgrõhuvööndisse. Ilm on sajuta ja nõrga läänekaare tuulega. Õhutemperatuur langeb öösel -1..-7, kraadini, päeval tõuseb 0..+5 kraadini.

Esmaspäeval ja teisipäeval tugevneb Poola kohal uuesti kõrgrõhuala ja meile ulatub selle kirdeserv. Ilm on sajuta ja läänekaare tuul nõrk. Teisipäeva õhtul survestab kõrgrõhuala Norra merelt kirdesse liikuva madalrõhuala serv ja edelatuul tugevneb rannikualadel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösiti -1..-7, teisipäeva öösel paar kraadi kõrgem, päeviti 0..+6°C.

Kolmapäeva öösel liigub Läänemere põhjaosa kohalt Eestisse madalrõhuala lõunaserv, mis päeval eemaldub itta. Öösel alates Põhja-Eestist läheb sajule ja sadu levib üle maa. Sajab lörtsi ja vihma, pealelõunal sajuhood lakkavad. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval 4..9°C.

Neljapäeval on kõrgrõhuala põhjaserva toel sajuta ilm. Puhub mõõdukas loode ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval 4..9°C.

Reede öösel kõrgrõhuala eemaldub ja päeval läheneb Läänemerelt uus madalrõhulohk ja mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub mõõdukas, rannikul tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval +3..+7°C.