Sajud langevad alla enamasti lume ja lörtsina, teatab ilmateenistus nädalaprognoosis.

Reede öö on mõne üksiku lumehooga, päeva peale suureneb lume- ja lörtsihoogude tõenäosus, pärastlõunal muutub sadu laialdasemaks. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja lõunatuul, päeval on rannikul puhanguid 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni +2 kraadi.

Laupäeval sajab vahete-vahel lund ja lörtsi, laialdasemalt on sajuhooge öösel ja hommikul. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, õhtul tugevneb edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, kohati võib selgemat taevast olla ja sel juhul langeb kuni -8-ni, päeval -2 kuni +2 kraadi.

Pühapäeval õhurõhk tõuseb ja kõrgrõhkkond tugevneb ning saju võimalus on väiksem. Nõrka lund võib vaid üksikutes kohtades sadada. Öösel puhub tugev edelatuul, päeval pöördub loodesse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni +2 kraadi.

Esmaspäev on kõrgrõhkkonna servas enamasti sajuta ja nõrga idakaare tuulega. Vaid õhtu poole suureneb lõuna poolt madalrõhkkonna surve. Kirdetuul tugevneb ja Lõuna-Eestisse võib jõuda lumesadu. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni .-7, kohati võib taevas pikemaajaliselt selgineda ja siis langeb -10-st madalamale, päeval -3 kuni +1 kraadi.

Teisipäeval tõenäoliselt laieneb madalrõhkkond jõulisemalt üle Balti riikide ja selle põhjapoolset serva mööda kanduvad lumepilved ka üle Eesti. Puhub tugev kirdetuul. Õhutemperatuur langeb öösel -5-ni, päeval tõuseb -4 kuni +1-ni. Kui kõrgrõhkkond võimsamaks kujuneb ja Läänemere idarannikut katma jääb, siis on saju võimalus väiksem, taevas selgem ja öö külmem, temperatuur langeb -10 ümbrusse ja paar kraadi madalamalegi.

Kolmapäeval eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja selle mõju tasapisi väheneb. Öösel sajab lund, tihedam on sadu Kagu-Eestis. Puhub tugev idakaare tuul. Õhutemperatuur on -2 kuni -8, kohati alla -10. Päeval sajuhood hõrenevad. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi.

Neljapäev tuleb kõrg- ja madalrõhkkonna piirimail lume- ja lörtsihoogudega. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, kohati langeb -10 ümbrusse, päeval -3 kuni +2 kraadi.