Ööl vastu homset liigub madalrõhkkond üle Soome itta ja selle serva mööda kandub üle Eesti vihmapilvi. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse ning ulatub puhanguti 14, öö hakul rannikul kuni 17 m/s. Päeval algab Läänemere ümbruses aeglane õhurõhu tõus ja kõrgrõhkkonna tugevnemine. Hommikupoolikul sajab mõnes kohas veel hoovihma, päeva peale taevas selgineb. Läänekaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Pühapäeval tugevneb jõuliselt kõrgrõhkkond, hajutab pilved ja hoiab ilma kuiva. Tuul rahuneb. Öine õhutemperatuur 6 kuni 11, rannikul kuni 15, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Esmaspäeval liigub kõrgrõhkkond Eesti idapiiri taha, aga selle lääneserv katab ikka Läänemere ümbrust. Taevasse võib ilmuda küll õhuke kõrge pilvevine, aga ilm on ikka kuiv. Tuul puhub öösel lõunakaarest, päeval läänekaarest ja on mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 12, rannikul kuni 15 kraadi, päeval tõuseb 22 kuni 25 kraadini, vaid meretuulega rannikul on pisut jahedam.

Teisipäeva öö on kõrgrõhkkonna servas õhukese pilvevine ja mõõduka läänekaare tuulega. Päev on laiguti pilverünkadega, aga neist sadu ei tule. Tuul vaibub ja on muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 17, päeval tõuseb laialdaselt 23 kuni 26 kraadini, meretuulega rannikul jääb 20 kraadi ümbrusse.

Kolmapäeval taandub kõrgrõhkkond Venemaa poole, aga selle servas püsib meie ilm sajuta. Kuid Skandinaaviast laieneb madalrõhkkond Läänemerele ning tõstab lõuna- ja kagutuule päeva peale tugevamaks. Õhtul võib saartele ka vihmapilvi jõuda. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, päeval 22 kuni 27 kraadi.

Neljapäeval liigub madalrõhkkond piki Skandinaaviat kirde poole, riivab servaga ka Läänemere ümbrust ning toob niiskemat õhku, mis soosib rünksajupilvede arengut. Suureneb hoovihma ja äikese võimalus. Kahe rõhuala vastasseisu tõttu võib lõunakaare tuul võrdlemisi tugev olla. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 18, päeval 22 kuni 27 kraadi.

Reedel peaks uuesti kõrgrõhkkond tugevnema ja saju võimalus väheneb. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 22 kuni 27 kraadi.