Reedel liigub üks tsüklon üle Soome itta, järgmine osatsüklon tekib Skagerraki väina kohal ja kandub päevaks Ahvenamaa kohale. Öösel sajab Eestis peamiselt lörtsi, uus sadu algab päeval saartelt lörtsi ja vihmana, mandril võimalik ka lumi ja tuisk. Edela- ja läänetuul tugevneb saartel iiliti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on −2...+2°C, prognoosib EMHI.

Laupäeva öösel liigub tsükloni kese mööda Soome lahte itta, õhtul on tulekul juba järgmine äge läänetsüklon. Öösel läänetuul nõrgeneb ja päeval vaibub veelgi, kuid õhtul tugevneb taas. Sajab lund ja lörtsi, sajus on päeval vaheaeg, uus algab õhtul saartelt. Õhutemperatuur on öösel 0...−5, päeval 0...−3,saartel +2°C.

Pühapäeval võib tsükloni kese liikuda üle Soome lahe itta ja seejärel kagusse Venemaale. Sajab lörtsi , hiljem lund, kohati tuiskab, päeval sadu lakkab. Öösel puhub tugev lääne-ja loodetuul, päeval loodetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel −2...+2, päeval langeb 0...−4°C-ni.

Esmaspäeval võib ilma määrata veel üks madalrõhulohk, mis liigub üle Skandinaavia. Päeval sajab lörtsi ja lund. Puhub läänekaare tuul. Õhutemperatuur võib öösel langeda −1...−8-ni, päeval on -3...+1°C.

Teisipäeval tekib uus tsüklon tõenäoliselt Läänemerel ja liigub Eesti peale. Selle sajuala võib haarata kogu Eesti, sajab peamiselt lund, Lõuna-Eestis on sadu tugevam. Tuul pöördub tsükloni möödumisel lõunakaarest põhjakaarde. Õhutemperatuur on 0...−5°C.

Kolmapäeval läheneb üle Põhjalahe uus madalrõhuala. Sajab vähest lund, õhtul saartel tuiskab. Tuul on valdavalt läänekaarest, õhtul võib saartel tugevneda loodetuul. Õhutemperatuur on 0... −5°C.

Neljapäeval võib Skandinaavia kohale kogunenud külmas õhumassis tekkida võimas kõrgrõhuala. Tuul pöördub selle idaservas kirdesse ja tugevneb. Sajab lund ja tuiskab, õhtul sadu lakkab. Õhutemperatuur langeb ööpäeva jooksul −10...−15°C-ni.