Homme, kolmapäeval kulgeb kõrgrõhuala vööndina üle Läänemere ümbruse. Samal ajal liigub Norra rannikult madalrõhulohk üle Soome ning selle servast võib hommikuks nõrka vihma ka Eesti põhjaserva jõuda. Suuremal osal Eestist on aga ilm sajuta, kuid siiski õhukese pilvekihiga kaetud. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, vaid Soome lahe rannikul võib läänekaare tuul 8-9 m/s ulatuda. Õhutemperatuur öösel -1..+4°C, meremõjuga rannikul on sooja kuni 7, päeval 7..10°C.

Neljapäeval (15.10.) muutub kõrgrõhkkond uuesti jõulisemaks. Ilm on rahulik, sajuta ning laiguti pilvekiht hõreneb. Õhutemperatuur langeb öösel selgema taeva all veidi alla 0°C, pilvise ilmaga jääb plusspoolele, meremõjuga rannikul on sooja 7°C ümber, päeval 8..11°C.

Reedel (16.10.) püsib kõrgrõhkkond servaga Eesti kohal. Ilm on sajuta. Tuul puhub lõunakaarest ja on võrdlemisi nõrk, vaid Soome lahe rannikul võib ulatuda puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur öösel -1..+4°C, meremõjuga rannikul on sooja kuni 8, päeval 7..9°C.

Laupäeval (17.10.) kõrgrõhkkond nõrgeneb, kuid ilm püsib veel sajuta. Ilm on rahulik kuni õhtuni, siis muutub läänekaare tuul tuntavamaks. Õhutemperatuur öösel 0..+4°C, selgema taeva all langeb miinustesse, meremõjuga rannikul on sooja kuni 8, päeval 8..11°C.

Pühapäeval (18.10.) suundub üle Skandinaavia põhjatipu madalrõhkkond ja selle lohk liigub üle Soome ning üksikud vihmapilved võivad ka Eestit riivata. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel 0°C-st sisemaal kuni 8°C-ni rannikul, päeval 8..11°C.

Esmaspäev (19.10.) on tõusva õhurõhu foonil uuesti sajuta. Tuul puhub läänekaarest. Õhutemperatuur langeb öösel sisemaal 0°C ümbrusse, rannikul on sooja kuni 8°C, päeval 7..12°C.

Teisipäeval (20.10.) jõuab Skandinaaviasse aktiivne madalrõhkkond ja selle lohk liigub üle Läänemere. Öö ja ennelõuna on sajuta, õhtu poole võivad vihmapilved jõuda (saju tõenäosus kuni 50%). Tuul pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur öösel -1..+3, rannikul kuni 8°C, päeval 8..11°C.