Reedel nihkub madalrõhuala Läänemerelt Eesti kohale. Öösel on sajuhooge harvem, päev tuleb vihmane. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, päeval tugevneb saartel põhja- ja loodetuul. Öine õhutemperatuur jääb vahemikku 9 kuni 14, päeval tuleb soojakraade 15 kuni 19 kraadi.

Laupäeval ja pühapäeval jääme väga aeglaselt Venemaale liikuva madalrõhuala lääneserva. Ööd on veidi kuivemad, hoovihma sajab kohati, päeval on sajuhooge tihedamalt ja laialdasemalt. Puhub mõõdukas, saartel tugev loodetuul, pühapäeval tuul nõrgeneb. Sooja on öösel 8 kuni 14, päeval 16 kuni 20 kraadi, vihmapilvede all paar kraadi vähem.

Esmaspäeval ja teisipäeval oleme väheaktiivses rõhuväljas. Hoovihmad jätkuvad, kuid on veidi harvemalt ja nõrgemad. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösiti 7 kuni 11, rannikul kohati kuni 14, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Kolmapäeval laieneb Lõuna-Skandinaavia kohal oleva madalrõhuala idaserv üle Eesti. Öösel sajab kohati hoovihma, päev on vihmane. Päeva jooksul tugevneb lõunakaare tuul. Öised soojakraadid jäävad vahemikku 8 kuni 14, päevased 17 kuni 21 kraadi.