Täna hommikupoolikul on valdavalt pilves ilm ja paljudes kohtades on udu. Õhtupoolikul pilvisus hõreneb, tuleb olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s, õhtul tugevneb saartel kirdetuul 6-12 m/s. Õhutemperatuur on 10 kuni 16, meretuulega rannikul 5 kuni 8 kraadi. Lõuna-Eestist alates pilvisus tiheneb ja hakkab sadama vihma. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 4 kuni 9 kraadi.

Teisipäeva öösel läheneb madalrõhkkond ühes sajupilvedega ning vihm levib Liivi lahe ümbrusest ja Lõuna-Eestist edasi põhja-kirde suunas. Puhub tugev kirde- ja idatuul. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi. Päeval liigub madalrõhulohk edasi Soome lahe poole. Ennelõunal sajab laialdaselt vihma, pärastlõunal sadu järk-järgult lakkab. Tuul pöördub idakaarest edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on meretuulega rannikul kuni 9, sisemaal 11 kuni 16, Lõuna-Eestis kuni 19 kraadi.

Kolmapäeval öösel on madalrõhkkonna mõju veel tuntavam ja sajuhooge laialdaselt. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 3 kuni 8 kraadi. Päeval tugevneb lõunapoolse kõrgrõhkkonna mõju ja saju võimalus on väiksem. Tuul pöördub läänekaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on meretuulega rannikul kuni 9, sisemaal 11 kuni 16, Lõuna-Eestis kuni 19 kraadi.

Neljapäeva öö on kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ja nõrga tuulega. Õhutemperatuur on 0 kuni 5 kraadi. Päeval kõrgrõhkkond taganeb lõuna poolt läheneva madalrõhulohu mõjul, mis toob kaasa ka vihmapilved. Tuul pöördub idakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on 9 kuni 14, Lõuna-Eestis võib pärastlõunal tõusta üle 15 kraadi.

Reedel kujundab Eesti ilma väheaktiivne madalrõhulohk, mille toel arenevad välja mitmed hoovihmapilved. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 10 kuni 14, rannikul kohati 8 kraadi.