Homseks haarab Norra merel pöörleva madalrõhkkonna serv Läänemere ümbruse oma haardesse. Läänevoolus lisandub niiskust. Aeg-ajalt sajab vihma. Pärastlõunaks saab saartel sadu läbi ja õhtul paraneb ilm ka mandril. Tuul on tugev, puhub lõunast ja edelast ning puhanguid on saartel kuni 17 m/s. Hommikul lääne poolt alates pöördub tuul läände ja loodesse ning jääb veidi nõrgenemaks. Õhutemperatuur on öösel 4..8, päeval 6..10°C.

Kolmapäeva ööl on lauge kõrgrõhuharja mõjul saju võimalus väiksem. Päeval riivab Eestit uus madalrõhulohk ja toob vihma. Läänekaare tuul on mõõdukas kuni pärastlõunani, siis võib lühiajaliselt tugevamaid loodetuule puhanguid teha. Õhutemperatuur on öösel 2..6, päeval 6..9°C.

Neljapäeva öö ja hommik on kõrgrõhuharja toel suurema sajuta ja mõõduka läänekaare tuulega. Päevaks jõuab aga üle mere madalrõhulohk ja saartest alates hakkab vihma sadama, Kirde-Eestisse võib sadu alles õhtul jõuda. Õhutemperatuur on öösel 1..6, päeval 5..8, saartel kuni 10°C.

Reede öö hakul on madalrõhkkonna mõjul veel sajuhooge. Hiljem tugevneb kõrgrõhuhari ning ilm on suurema sajuta ja võrdlemisi rahulik. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval 5..9°C. Õhtul aga laieneb üle mere taas madalrõhkkonna serv ja saartel hakkab vihma sadama. Lõunatuul paisub tugevaks.

Laupäev tuleb madalrõhkkonna mõjusfääris võrdlemisi vihmane. Saartel saab lõunaks tihedam sadu läbi, mandril paraneb ilm õhtul. Tuul on tugev, puhub öösel kagust puhanguti 14, rannikul 17 m/s, hommikul alates saartest pöördub edelasse ja läände. Õhutemperatuur on öösel 2..7, päeval 4..8°C.

Pühapäeval on eemalduva madalrõhkkonna mõjul veel sajuhooge, enamasti sajab vihma, kuid õhtul on idapoolsetes maakondades võimalik ka lörts. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, vaid saartel võib tugevamaid loodetuule puhanguid teha. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, saarte rannikul kuni +7, päeval 3..8°C.

Esmaspäevane prognoospilt võib muutuda. Kui õhuvool jätkuvalt kiire on, siis madalrõhkkond eemaldub ja üle Eesti kiirustab kõrgrõhuhari ning ilm on pärastlõunani suurema sajuta. Õhtu poole võivad merelt juba uue läheneva madalrõhkkonna sajupilved jõuda. Kui aga madalrõhkkond aeglasemalt eemaldub, siis võib selle tagalas ööpäeva vältel sajuhooge nii vihma kui lörtsina tulla.