Ilmateenistus vahendab, et täna on pilves ilm ning mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, lõuna paiku saartelt alates pilvkate hõreneb ja sadu lakkab. Tuul pöördub läände ja loodesse 6-12, puhanguti 13-15, rannikul kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 9 kraadi.

Ööl vastu homset võib kohati sadada isegi lund. Näiteks saartel ja läänerannikul pöördub tuul edelast loodesse ja tugevneb 13-18, puhanguti 23-28 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni 5 kraadi, öö hakul Kirde-Eestis kuni -2 kraadi.

Lähipäevil on ilmaolud sarnased, päevasel ajal sajab peamiselt vihma ja lörtsi, öösiti ka lund. Päevasel ajal kerkib temperatuur maksimaalselt kaheksa kraadi kanti, ent võib kohati olla ka 3 kraadi ringis.Öösiti langeb temperatuur alla nulli.

Kui vaadata nädalavahetust, siis laupäeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub loodetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 8 kraadi. Järgneval ööl võib aga temperatuur langeda 0 kraadi kanti. Pühapäeva päeval on sooja sarnaselt eelmisele päevale kuni 8 kraadi.

Veidi soojemaks läheb uue nädala teisipäeval. Õhutemperatuur on siis päevasel ajal 6 kuni 11 kraadi.